Nuri Şahin'den Bayern Münih'e transfer çalımı!

30.06.2024 - 17:50 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 18:01

Nuri Şahin liderliğindeki Borussia Dortmund, ezeli rakibi Bayern Münih ile girdiği transfer yarışından galip ayrıldı. Genç yıldızın Dortmund formasını giyeceği kaydedildi.

Nuri Şahin'den Bayern Münih'e transfer çalımı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Almanya'nın iki dev kulübü Borussia Dortmund ve Bayern Münih'in kafa kafaya geldiği transferde gülen tarafında Nuri Şahin liderliğindeki Sarı-Siyahlılar olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Dortmund 16 yaşındaki yeteneği kaptı

SKY Sport Almanya imzalı habere göre; Borussia Dortmund, Avrupa'nın birçok üst düzey kulübünün radarında olduğu beliritlen 16 yaşındaki İtalyan genç yetenk Samuele Inacio'yu kadrosuna kattı.

Bayern'e transfer çalımı

Atalanta'nın U17 takımında forma giyen İtalyan on numara ile Bayern Münih'in de ilgilendiği belirtilirken, Dortmund'un bu transferde mutlu sona ulaştığı ve sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

U19 formasını giyecek

Inacio'nun, Borussia Dortmund'da U19 takımında forma giyeceği yazıldı. Alman ekibinin, genç yeteneği bir an önce üst düzeyde forma giyecek hale getirmek için hazırlayacağı öğrenildi.

Atalanta U17 performansı

Samuele Inacio, geçtiğimiz sezon Atalanta U17 takımıyla 14 maçta forma giydi ve 6 kez ağları havalandırmayı başardı.

Nuri Şahin'in ekibi belli oldu

Öte yandan, Borussia Dortmund’da teknik direktörlük görevine getirilen Nuri Şahin’in ekibi de belli oldu. Genç teknik adam, 3 kişilik teknik ekibinde Antalyaspor’da beraber çalıştığı 2 ismi dahil etti. Şahin, Joao Tralhao ve Ertuğrul Arslan ile beraber çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler