Nuri Şahin iki oyuncunun biletini kesti! Salih Özcan ise...

26.06.2024 - 18:47 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 18:53

Nuri Şahin liderliğinde yeni sezon hazırlıklarna devam eden Borussia Dortmund, kadro planlaması dahilinde yollarını ayırmak istediği oyuncuları belirledi.

Nuri Şahin iki oyuncunun biletini kesti! Salih Özcan ise...

AJANSSPOR DIŞ HABER

Bundesliga’yı istediği sırada bitiremeyen ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Real Madrid’e kaptıran Borussia Dortmund’da yeni teknik direktör Nuri Şahin önderliğinde iç ve dış transferde çalışmalar devam ediyor. Sarı-Siyahlı kulüp yollarını ayıracağı oyuncuları belirledi.

Önemli değişim

Alman basınından Bild’de yer alan habere göre Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund, kadro çalışmaları kapsamında önemli bir revizyona gidecek.

İzin verildi

Haberde yer alan bilgiye göre Sarı Duvar, Fildişi Sahilli futbolcu Sebastian Haller ve Kamerunlu futbolcu Youssoufa Moukoko’ya takımdan ayrılması ve başka takımlarla transfer görüşmesi yapmaları için izin verildi.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin ilk transferine kavuşuyor
Habere Git

İstenilen teklif gelirse yollar ayrılacak

Bundesliga ekibi, 22 yaşındaki sol kanat Karim Adeyemi için 30 milyon Euro bonservisi teklif gelmesi halinde oyuncuyu satmayı düşünüyor.

Emre Can ve Füllkrug da satılabilir

Sarı Duvar’da forma giyen Emre Can ve Niclas Füllkrug’un da iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceği iddia edildi.

Salih Özcan ayrılmak istemiyor.

Haberde, Türkiye ile EURO 2024’te mücadele eden Salih Özcan’ın ve Alman futbolcu Niklas Süle’nin takımdan ayrılmak istemediğine de değinildi.

Senin için hazırladığımız haberler