Novikovas, Donald ve Kaan, Antalyaspor maçını değerlendirdi

29.11.2020 - 16:03 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 16:03

Erzurumspor'un sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Kaan Kanak, Donald ve Novikovas açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Erzurumspor, sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Erzurumspor'da oyuncular açıklamalarda bulundu.

"Maçın hakkı 1 puan gibi görünüyor"

Novikovas: Özellikle ilk yarıyı çok iyi oynadık. İlk yarı maçı koparabilirdik. Maçı ilk yarıda bitiremedik. İkinci yarıda rakibe fırsatlar verdik. Maçın hakkı 1 puan gibi görünüyor.

"İyi mücadele ettik"

Donald: İlk yarı gol attıktan sonra maçı bitirebilirdik. İkinci golü atma noktasında sıkıntı yaşadık. Ortaya iyi bir mücadele koyduk. 1 puan maçın hakkı.

"Kazanamıyorsan, kaybetme"

Kaan Kanak: Golü oğluma armağan ettim. Gol attım ama kazanmak istiyorduk. İyi mücadele ettik. İkinci yarıda bir ara oyundan düştük. Rakip goller buldu. Kazanamadığımız için üzgünüz. Bu ligde alınan her puan değerli. Daha çok maç var. Üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. 6 haftadır galip gelemiyoruz. Bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Galibiyeti isteyen, hafta boyunca çalışan bir takım vardı. İnançlıydık. Erzurum'daki hava şartları biraz ağır oluyor. Kaybedilmiş bir durum yok. Kazanamıyorsan, kaybetme."

Senin için hazırladığımız haberler