Fenerbahçe'den Filip Novak, Slovacko Maçı Öncesi Açıklama Yaptı

10.08.2022 - 20:15 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 20:21

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Slovacko karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'de başarılı sol bek Fİlip Novak açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Filip Novak, Slovacko Maçı Öncesi Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan katılan Fenerbahçe, Slovacko ile eşleşti. Çekya ekibini Kadıköy'de 3-0 geçmeyi başaran Sarı-Lacivertliler'de rövanş maçı öncesi Filip Novak açıklamalarda bulundu.

"Evimde olmak çok güzel"

Çek futbolcu, Avrupa maçı oynamak için ülkesine geldiği için çok mutlu olduğunu şu ifadeler ile anlattı: "Evimde olmak çok güzel. Ama ilk defa değil Avrupa'da oynadığımız maçlarda Çek Cumhuriyeti'ne geliyoruz. Burada olmak benim için çok güzel."

"Ne zaman maç yapsalar ben Zlin'i tutuyorum"

Çekya'da Slovacko'nun ezeli rakibi Zlin'de futbola başladığını kaydeden Novak, "Bu elemeyi geçmemiz gerekiyor. Umarım yarın başarılı bir sonuç alırız ve bir sonraki maça odaklanırız. Slovacko ile Zlin arasındaki maçlar derbi maçlar oluyor ve ne zaman maç yapsalar ben Zlin'i tutuyorum. Yarın da takımıma yardım edebilmek için elimden geleni yapacağım." dedi.

"Kendimi sol bek, sol stoper pozisyonlarında oynayabiliyor görüyorum"

Novak, "Ben oyuncular arası rekabetin oyuncular açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkes her gün elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda oluyor. Ben kendimi sol bek, sol stoper pozisyonlarında oynayabiliyor görüyorum. Ama hocamız bana nerede görev verirse orada oynar, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler