Novak Djokovic Hande Baladın'ın postunu beğendi sosyal medya sallandı

05.09.2023 - 19:51 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 19:59

Dünyada en çok grand slam kazanan tenisçi olarak tarihe geçen Novak Djokovic, Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları'ndan Hande Baladın'ın paylaşımını beğendi, sosyal medya çalkalandı.

Novak Djokovic Hande Baladın'ın postunu beğendi sosyal medya sallandı

AJANSSPOR HABER

Teniste 23 kez ile en çok grand slam kazanan tenisçi olan Novak Djokovic, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımı'ının başarılı oyuncularından Hande Baladın'ın paylaşımını beğendi. Sırp tenisçinin bu beğenisi, sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan ve etkileşim alan olay oldu.

Ayaklarının tozuyla kutlama partisine

Tarihi bir finalin sonunda Brüksel'de Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları, İstanbul’da dün döner dönmez ayaklarının tozuyla taraftarla buluşarak zaferi doyasıya kutladı. 

Sosyal medya şampiyonluğu konuştu

Milli voleybolcular bir yandan coşkuyla eğlenirken diğer yandan da bol bol sosyal medyadan video paylaşımlar yaptı. Ve bu paylaşımlar da beğeni, yorum ve paylaşım rekorları kırdı. Şampiyon voleybolcular için sadece Twitter’da 1 milyonu aşan oranda tweet atıldı. Aynı şekilde Instagram’da da milyonları bulan etkileşimler gerçekleşti.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'na 2160 altın!
Habere Git

Kupalı fotoğrafını beğendi

Filenin Sultanları'nın şampiyonluğuna kayıtsız kalmayan isimlerden biri de tenis tarihine şimdiden geçerek efsaneleşen Novak Djokovic oldu. Sırp yıldız, milli voleybolcumuz Hande Baladın’ın şampiyonluk kupasıyla paylaştığı Instagram postunu beğendi; yani sosyal medya ifadesiyle 'like' yaptı. Djokovic'in bu ‘like’ı da kısa sürede sosyal medyada trend topic listelerine girdi.

Zehra ile takipleşmişlerdi

Djokovic'in bu hareketi akıllara NBA'in ABD'li yıldızı Kevin Durant’ı getirdi. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları sırasında Durant de dünyanın en önde gelen voleybolcuları arasında gösterilen Zehra Güneş’i Instagram’da takibe almış ve bu da çok konuşulmuştu. Zehra Güneş de ünlü basketbol yıldızını takibe almıştı.

Dünyada birinciyiz

Önce Milletler Ligi ardından da Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, dünya sırlamasında 1 numaralı basamakta bulunuyor. Finalde Sırbistan’ı 3-2’lik setlerle mağlup etmemiz şampiyonluğun yanı sıra hanemize 3.4 puan kazandırdı. Türkiye böylece zirvedeki yerini de iyice pekiştirmiş oldu. Türkiye ile ikinci sıradaki ABD arasında 18 puan fark var. Türkiye 384, ABD ise 366 puanda.

İlgini Çekebilir
Filenin Efeleri, Portekiz karşısında tutunamadı
Habere Git

Tarifeli uçakla geldiler

Diğer yandan Filenin Sultanları'nın Brüksel'den Türkiye'ye tarifeli uçakla dönmesi tepkilere neden oldu. Tüm medyada şampiyon sporcuların özel bir uçakla dönmelerinin daha şık olacağı konusunda herkes hemfikir oldu. Yapılan yorumlarda "Futbol olsaydı özel uçak tahsis edilirdi. Transferde bile orta seviye bir futbolcu için özel jetler kaldırılıyor" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler