Flaş Transfer! Nimir Abdel-Aziz Halkbank'ta

14.09.2022 - 21:22 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 21:51

Son dakika transfer! TVF Erkekler Voleybol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Halkbank, Hollandalı çapraz pasör Nimir Abdel-Aziz'i aldığını resmen duyurdu...

AJANSSPOR HABER

Axa Sigorta Efeler Ligi'nin güçlü ekiplerinden Halkbank Erkekler Voleybol Takımı, flaş bir transfere imza attı. Başkent temsilcisi Hollandalı ünlü pasör çapraz Nimir Abdelaziz'i renklerine bağladığını resmen duyurdu. Oyuncu ile anlaşma yaz aylarında sağlanmıştı ama imzalar bugün resmileşti.

Şampiyonlar Ligi için güçlü kadro

Yeni sezonda CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Halkbank, bu çerçevede kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geride kalan sezonda İtalya'nın Modena takımında forma giyen Nimir Abdelaziz, Halkbank'ın başarısı için ter dökecek. Oyuncu 2013-14 sezonunda Ziraat Bankkart için mücadele etmişti.

Sayı krallığında ikinci oldu

2.02 metre boyunda olan Nimir Abdel-Aziz, geçen sezon İtalya Voleybol Ligi'nde yüzde 52'lik bir hücum başarı oranıyla oynadı. 30 yaşındaki Hollandalı Oyuncu, 576 sayıyla krallıkta ikinci basamakta yer aldı. Halkbank, daha önce de ABD'li pasör Micah Ma’ya da resmi imzayı attırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler