Nilüfer Belediyespor oyuncusu evinde ölü bulundu!

29.08.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 17:42

Son dakika haberleri. Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez evinde ölü bulundu.

Nilüfer Belediyespor oyuncusu evinde ölü bulundu!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez evinde ölü bulundu.

Sabah antrenmanına katılmadı, gerçek ortaya çıktı

Norm Haber'de yer alan bilgilere göre; Beşevler’de kulübe ait evde ikamet eden Lopez’in bu sabah yapılacak takım antrenmanına katılmaması üzerine acı gerçek ortaya çıktı.

Olay, kulüp yetkililerinin eve gitmesi üzerine ortaya çıktı.

Ölüm nedeni belli değil

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 29 yaşındaki sporcunun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesiyle belirlenecek.

Başkan açıklama yaptı

Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, olayla ilgili Norm Haber’e yaptığı açıklamada, oyuncularının kaybından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ayrıntıların savcılık incelemesinin ardından ortaya çıkacağını ve daha sonra kulüp olarak bir açıklama yapacaklarını söyledi.

TRT Spor'da yer alan habere göre ise, kulüp yetkilileri oyuncunun evine gidip aradığında içeriden telefon sesinin geldiğini söyledi. Sonrasında ise çilingir yardımıyla kapının açıldığı ve oyuncunun yatağında yatar vaziyette bulunduğu belirtildi.

1995 doğumlu Pilar Marie Victoria Lopez, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Beziers Volley takımından Nilüfer Belediyespor’a katılmıştı. Lopez, Porto Riko Milli Takımı’nda da forma giyiyordu.

VakıfBank'tan başsağlığı mesajı

VakıfBank Spor Kulübü, Pilar Marie Victoria Lopez'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Nilüfer Belediyespor'un oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Sevenleri, ailesi, Nilüfer Belediyespor ve voleybol camiasına başsağlığı diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler