Nikoloz Basilashvili, ATP Doha’da zafere ulaştı! Roberto Bautista Agut…

14.03.2021 - 18:12 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 18:15

Tenis haberleri... ATP Doha Finali bir önceki gün tamamlandı. Nikoloz Basilashvili, İspanyol Roberto Bautista Agut finalinde; rakibine kıyasla daha etkileyici bir performans gösteren Basilashvili, zafere ulaşan taraf oldu. Kariyerinde çıktığı son dört finalin dördünde de galibiyet elde eden Gürcü raket, İspanyol Agut’a karşı serisini bozmadı. Katar Açık Tenis Turnuvası’nda Basilashvili, Agut’u 7-6 ve 6-2’lik setlerle 2-0 geçti. İşte detaylar...

Nikoloz Basilashvili, ATP Doha’da zafere ulaştı! Roberto Bautista Agut…

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Katar Açık Tenis Turnuvası bir önceki gün oynanan Basilashvili - Agut finaliyle sona erdi. Final yolunda Gürcü Basilashvili Federer’i elemiş; İspanyol Agut ise, Rus Medvedev’i elemişti. Teniste ciddi bir çıkış yakalayan Nikoloz Basilashvili, dünkü final maçında soğukkanlı oyunuyla büyüledi. İlk maçta her ne kadar set sayısı tie break atışlarına gitse de ikinci sette oyundan düşen taraf Bautista Agut oldu.

Basilashvili, “Sıfır beklentim vardı”

Dünya 33.’sü Nikoloz Basilashvili, Doha finalinde dünya 13.'sü Roberto Bautista Agut ile karşılaştı. Birincinin 70 bin Dolar ödül aldığı turnuvada; Basilashvili, sıralaması kendisinden daha yüksek bir sporcuyu sahadan silerek yükseliş trendini sürdürdü. 138 dakika süren müsabaka sonrası Gürcü raket, “Turnuva öncesi sıfır beklentim vardı. Kazanacağımı düşünmüyordum.” şeklinde konuştu. İspanyol Agut ise, “Umarım önümüzdeki yıl tekrar finale kalmayı başarırım.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler