Fenerbahçe, Montpellier forması giyen Akor Adams ile ilgileniyor

16.06.2024 - 21:35 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 21:44

Yaz transfer dönemininde nokta atışı transferler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Nijeryalı forvet Akor Adams’ı listesine aldı.

Fenerbahçe, Montpellier forması giyen Akor Adams ile ilgileniyor

AJANSSPOR HABER

Sezonu Galatasaray’ın ardından ikinci sırada bitirerek şampiyonluk hasretini 10 yıla çıkaran Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’yu getirmesinin ardından son hızla transfer çalışmalarına devam ediyor. Michy Batshuayi ile biten sözleşmesini henüz uzatmayan Sarı-Lacivertlilerin 24 yaşındaki forvet Akor Adams ile ilgilendiği iddia edildi.

İlgilenen tek kulüp Fenerbahçe değil

Fransız gazeteci Ojora Babatunde’nin paylaştığı habere göre Sarı-Lacivertlilerin ilgilendiği, Ligue 1 ekiplerinden Montpellier forması giyen 1.90 boyundaki ve 24 yaşında olan Nijeryalı forvet Akor Adams ile Serie A temsilcisi Fiorentina'da ilgileniyor

Montpellier transfere sıcak bakıyor

Haberde yer alan bir diğer detaya göre Montpellier, geçtiğimiz yaz transfer sezonunda 4.5 milyon Euro bedelle Norveç’in Lilleström ekibinden transfer ettiği Akor Adams’ın satışından gelir elde etmeye sıcak bakıyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Montpellier formasıyla 33 maça çıkan Adams, çıktığı gollerde 10 gol atarken takım arkadaşlarına da 2 kere gol pası verdi.

Sözleşmesi 2027 yılında bitiyor

Geçtiğimiz sezon başında Fransız ekibine transfer olan 2000 doğumlu golcünün takımı ile olan sözleşmesi 2027 yılının Haziran ayının sonunda son bulacak. 

Adı Beşiktaş ile de anıldı

Geçtiğimiz günlerde Fransız basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş'ın da Akor Adams ile ilgilendiği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler