Nihat Özdemir: ''Uluslararası bir marka ile önemli bir işbirliğine imza attık.''

17.12.2020 - 11:39 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 13:33

Nihat Özdemir: ''Uluslararası bir marka ile önemli bir işbirliğine imza attık.''

Vivo ile TFF arasında yapılan sponsporluk anlaşmasına çevrimiçi katılan TFF Başkanı Nihat Özdemir, anlaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, Vivo ile Dünya Kupası'nda iyi işler yapmak istediklerini de söyledi. İşte Nihat Özdemir'in açıklamaları...

''Vivo ile anlaştığımız için mutluyuz.''

Pandemiden dolayı sponsporluk anlaşmasına online katılan TFF Başkanı Nihat Özdemir, yeni sponspor hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Vivo ailesine, değerli yönetim kurulu arkadaşlarım, hocamız Şenol Güneş, Mert Günok ve kıymetli basın mensupları... Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Uluslararası bir marka ile önemli bir işbirliğine imza attık. Salgın nedeniyle bir arada değiliz. Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticisi Vivo ile anlaştığımız için mutluyuz.'' ifadelerini kullandı. 

Yapılan sponsporluk anlaşmasının ilgisine teşekkürlerini ileten Nihat Özdemir, ''Milli Takımımız ve performansı global şirketlerin ilgisini çekiyor. TFF her zaman önemli markalarla yola çıktı. İlk kez Çin menşeli bir ortakla çalışacağız. Vivo'nın Türkiye pazarına açılma kararı bizleri memnun etti. Güçlü bir markanın Türk futboluna verdiği değerden çok mutluyuz. İlgileri için teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Milli oyuncularun performansı ile sponsporluk gelirlerinin arttığını açıklayan Nihat Özdemir, 2 yıllık anlaşma yaptıklarını açıkladı. Özdemir, ''2 yıllık bir iş ortaklığımız var. Ama bunun daha uzun devam edeceğini umuyor ve diliyoruz. Bütün dünya gibi ülkemiz de salgın sürecini yaşıyor. Pandemiyi atlatmak için uğraş veriyoruz. A Milli Takımımızın performansıyla birlikte sponsor gelirlerimiz yüzde 40 oranında arttı. Türk futbolunun önünü açacak yeni anlaşmalara imza atıyoruz. Bizim çocuklarımıza çok güveniyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''Rakiplerimizi de asla hafife almayacağız''

Sponsporluk anlaşması sırasında Dünya Kupası grup rakiplerimiz hakkında açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, rakipleri ciddiye aldıklarını ve grubu lider olarak bitirmek istediklerini açıkladı. Özdemir, ''Dünya Kupası heyecanını hep birlikte yaşacağız. Grup birincisi olarak finallere katılmayı çok arzuluyoruz. En güçlü rakiplerimiz Hollanda ve Norveç. İki ülkeyi daha önce yendik. Yine yenececeğimize inanıyoruz. Diğer rakiplerimizi de asla hafife almayacağız. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. 2022 Dünya Kupası'nın Katar'da düzenlenmesi bizler için ayrı bir önem taşımaktadır. İnşallah yeni iş ortağımız Vivo ile birlikte Katar'daki yerimizi alacağız. Tüm çalışmalarımız Türk futbolunun Avrupa ve dünyada başarılarıyla konuşulması içindir. Halkımızın desteği ve sponsorlarımızın itici gücüyle hedeeflerimize ulaşacağız.'' ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir sponsorluk anlaşmasını ise ''Konuşmama son verirken, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun. Vivo'ya aramıza hoş geldiniz diyorum. Son olarak, Covid-19 döneminde beni arayan, soran, mesaj atan herkese teşekkür ediyorum. Bu anlaşmayı sağlayan herkese ve tüm çalışanlarımıza saygı ve sevgilerimi yolluyorum.'' ifadeleriyle sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler