Nihat Kahveci'nin güldüren Ronaldo anısı! ''Tuşa bastı''

06.01.2024 - 00:28 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 00:31

Ünlü spor yorumcusu Nihat Kahveci, EURO 2008'de Cristiano Ronaldo ile yaşadığı ufak bir anıyı anlatarak izleyenleri gülümsetti. Detaylar haberde...

Nihat Kahveci'nin  güldüren Ronaldo anısı! ''Tuşa bastı''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Beşiktaş, La Liga'da Real Sociedad ve Villarreal gibi takımların formasını giymiş, A Milli Takıma büyük katkılar veren eski milli futbolcu Nihat Kahveci, EURO 2008'de Cristiano Ronaldo ile yaşadığı anıyı anlatarak izleyenleri gülümsetti.

Cristiano Ronaldo ile yaşadığı olayı anlattı 

NutSpor adlı bir YouTube kanalında yorumculuk yapan ünlü spor yorumcusu Nihat Kahveci, Portekiz'e karşı 2-0 mağlup olduğumuz maçta Cristiano Ronaldo ile yaşadığı anıyı anlattı.

Övgü yağmuruna tutulmuştu

Portekizli Cristiano Ronaldo ile Nihat Kahveci'nin bir pozisyonda birlikte koştuğu fotografın sosyal medyada yayılmasıyla birlikte, milli futbolcumuz övgü yağmuruna tutulmuştu. Ronaldo'nun kendisini nasıl ekarte ettiğini komik bir üslupla anlattı.

''Adam spor tuşuna bastı, zıt diye, birden uçtu''

Cristiano Ronaldo'nun kendisini nasıl ekarte ettiğini komik bir üslüpla anlatan Nihat Kahveci, '' Ben çabuk oyuncuydum. Sprintim, patlamam, kuvvetim...Çabuktum, bu konuda mütevazi olmayacağım. Arkadaşlarım, hocalarım hep bana sen çabuksun, hızlısın diyorlardı. Ben de hep buna inandım...Ta ki Cristiano Ronaldo ile karşılaşana dek! Korner oldu, ben ceza sahasında dönen topu alacağım, düşerse diye...Rakip kaleci topu aldı, Cristiano'ya verdi...Beraber depar atıyoruz, 10 metre beraberiz, 20 metre bereberiz, 'vay lan harbiden çabukmuşum' dedim, abi adam spor tuşuna bastı, zıt diye, birden uçtu.....Ondan sonra hiç kimseye bana çabuk, mabuk, hızlı demeyin dedim. Adamda ekstra 100 beygir varmış abi...'' ifadelerini kullandı.

Turnuvada 2 gol kaydetti 

Nihat Kahveci, EURO 2008'de A Milli Takım forması ile 2 gol kaydetti. Eski milli oyuncu 2 golüde Ce Cumhuriyeti'ne karşı kaydetmişti. 

Cristiano Ronaldo ise EURO 2008'de Portekiz Milli Takım forması ile turnuvayı 1 golle tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler