Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza: "Ben takım çalıştırsam isterim"

14.09.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 23:30

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın, Çaykur Rizespor'u yendiği maçın ardından konuşan Nihat Kahveci, Galatasaraylı futbolcuyu takımında görmek isteyeceğini belirtti. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza: "Ben takım çalıştırsam isterim"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u i 5-0 mağlup etmeyi başardı ve bir maç eksikle 12 puana ulaştı. Galatasaray'ın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar...

"Kanat yok diyorsun ama..."

Galatasaray'ın oyun planına değinen Nihat Kahveci, "Kerem gitti, Zaha gitti, Tete gitti, kanat yok diyorsun ama bugün merkezden çok oynadılar. Yunus ve Barış da olmayınca ilk yarıda bekler daha çok kanatları açtı onlar içeri girdi" değerlendirmesinde bulundu.

"Jelert geldi zayıf gözüktü, Jakobs öyle değildi"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yeni sağ ve sol beki hakkında ise şunları söyledi: "Ben Jakobs'u beğendim. Jelert geldi, zayıf gözüktü. Jakobs öyle değildi. Ne zaman ileriye çıkması gerektiğini biliyor. Ama rakip Rize. Ama geldi ilk maç üzerinden iyi oynadı."

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: "Geldiğinden beri en iyi performansı! Başka seviyeye geçiyor..."
Habere Git

"Ben takım çalıştırsam..."

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan'ı şu sözlerle övdü: "Ben takım çalıştırsam, Kaan Ayhan gibi oyuncuyu her zaman takımında isterim. Her yerde oynuyor. Sağ bek orta saha stoper... Milli Takım'da da oynuyor zaten. Barış'ı, Berkan'ı birçok yerde oynatabilirsin. Her şeye evrilebilecek oyuncuları var."

"O transfer stratejilerinde hata vardı"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın transfer stratejisine eleştirdi getirdi. Kahveci, "Öyle bir gidiyorsun ki oyuncuya davulla zurnayla, bütün dünya biliyor. Bana bile gelseler ben yükseltirim parayı. O transfer stratejilerinde hata vardı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler