Nihat Kahveci: "Semih Kılıçsoy'u oyundan alma kararı..."

04.08.2024 - 00:28 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 00:47

Beşiktaş, Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'ı hezimete uğratarak mücadeleyi 5-0 kazandı. Eski futbolcu Nihat Kahveci ise maç hakkında yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci: "Semih Kılıçsoy'u oyundan alma kararı..."

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon öncesi Süper Kupa'da karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibini 5-0 mağlup etmeyi başardı ve kupayı müzesine götürdü. Mücadeleyi eski futbolcu Nihat Kahveci Kontraspor ekranlarında değerlendirdi.

"Bugün neler yapabileceklerini gösterdiler"

Nihat Kahveci: "Bugün Immobile ve Rafa Silva Beşiktaş’ta neler yapabileceklerini net bir şekilde gösterdi. Paulista, Batshuayi’nin çalımına izin vermediği pozisyonda müdahalesiyle; özverili, tecrübeli ve takım oyuncusu olduğunu gösterdi. Kadro iskeletine üç tane oyuncu getiriyorsun ve o bu üç isim maçın kahramanı oluyor.

Böyle oyunculara taraftarlar bayılır

Rafa Silva ofansif anlamda beklentileri karşıladı. Golünü de attı. Yunus Akgün oyuna girdikten sonra sol kenara geçip kovaladı. Böyle futbolcular hem kaliteli hem de takım oyuncusu. Böyle oyunculara taraftarlar bayılır. Beşiktaş'ın yeni Talisca'sı olur.

Hoca Semih’i çıkararak doğru bir şey yaptı

Rashica ikinci yarıda Beşiktaş taraftarının beklediği oyunu oynadı. Hoca Semih’i çıkararak doğru bir şey yaptı çünkü Semih etkisizdi. Orta sahaya Onana'yı aldı ve Al-Musrati ikilisi hakimiyet kurduktan sonra ile Gedson daha serbest pozisyona geçti.

Batshuayi Beşiktaş dönemini hatırlattı

Bugünkü Batshuayi Beşiktaş dönemindeki halini hatırlattı. Galatasaray taraftarı bu tarz forvetlere kolay kolay sabretmez. Michy çok kötü bir sınav verdi. Bugün sınıfta kalan oyunculardan biriydi.

Galatasaray'ı hiç beğenmedim

Galatasaray’ın bu kadar kötü olmasını anlamadım. Galatasaray bu kadar bireysel hatalar yapmamalı. Fiziki durumlarını hiç beğenmedim. Oyuncuların arzusunu hiç beğenmedim. Bugünkü Galatasaray’da çok rehavet gördüm. Bu tarz yenilgiler bazen şerden hayra çevrilebilir ama Galatasaray’ın düzeltmesi gereken çok konu var" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler