Nihat Kahveci'yi şaşırtan yeni transfer: Bu kadarı olur mu?

11.08.2024 - 22:58 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 23:08

Beşiktaş, Süper Lig'de sezonu Samsunspor maçında açtı. Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlıların yeni transferlerine övgüler yağdırdı. İşte Nihat Kahveci'nin sözleri...

Nihat Kahveci'yi şaşırtan yeni transfer: Bu kadarı olur mu?

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in ilk hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Samsunpor'a konuk oldu. Siyah-Beyazlılar, yeni transferleri Rafa Silva ve Gabriel Paulista'nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Hayranlığını gizleyemedi

Eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Beşiktaş'ın ilk yarı performansını değerlendirdi. Kahveci, yeni transferler karşılığına hayranlığını gizleyemedi. İşte Nihat Kahveci'nin açıklamaları...

"Yeni transferler ortaya çıktı"

Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde: "Beşiktaş taraftarları heyecanla maçı beklemiştir. İlk 30 dakika 'Bu geçen seneki Beşiktaş mı?' demişlerdir ama sonradan yeni transferler ortaya çıktı ve golleri attılar. Galatasaray'a karşı mükemmel performans göstermişlerdi burada da devam ediyorlar."

"Bu kadar nokta atışı transfer olur mu?"

Kahveci, Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Gabriel Paulista'yı şu sözlerle övdü: "Bakın Paulista diye bir oyuncu var. Ceza sahasında bütün müdahaleleri yapan oyuncu, bir de golü atan oyuncu. Bu kadar nokta atışı transfer olur mu? Kaliteli oyunculara sahipsen, 30 dakika kötü de oynasan sana bir dakikada fişi çekerler."

"Bu zeminin durumu ne?"

Nihat Kahveci, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun zeminini ise şu sözlerle eleştirdi: "Bu zeminin durumu ne? Biz yıllardır federasyondan bahsediyoruz. Veriyorsun 20 milyon Euro bonservis, 4 milyon Euro yıllık ücret sonra bu sahaya, bu zemine çıkıyorlar. Samsun ayağa pas yapan takım, oyunu sete döndürüyor siz bu zemini onlara da nasıl sunuyorsunuz? Ne oldu burada? Sahanın ortası patates tarlası gibi. Ben inanamıyorum.

O kadar transfer yapılıyor ama yazık. Zemin kötü olunca teknik takımlar etkilenir. Samsun'un da puan veya puanlar alabilmesi için iç sahada bu zemini düzeltmesi lazım."

Senin için hazırladığımız haberler