Nihat Kahveci: "Marsilya, Cengiz'i izliyorsa ne yaptık biz diyorlardır"

03.02.2024 - 22:21 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 22:26

Son dakika | Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendi. Nihat Kahveci, Cengiz Ünder'e övgü dolu sözler kullandı. İşte detaylar...

Nihat Kahveci: "Marsilya, Cengiz'i izliyorsa ne yaptık biz diyorlardır"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti ve puanını 63'e yükseltti. Sarı-lacivertlilerin galibiyetini ve oyuncuların performansınını NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. Kahveci, Cengiz Ünder için övgü dolu sözler kullandı.

"Fenerbahçe'nin en önemli özelliği..."

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'li futbolcuları şu sözlerle değerlendirdi: "Fenerbahçe'nin en önemli özelliği ilk 15 dakikalar. Erkenden goller bularak maçı rahatlatmak istiyor. Bugün hiç yapamadı. Krunic, Ferdi, İsmail'in top kayıpları bunu engelledi. Szymanski'nin ofansif olarak işin içinde olmaması da etkili oldu"

"Cengiz'in ne yapacağını herkes biliyor ama kimse engelleyemiyor"

Cengiz Ünder'in performansı hakkında Nihat Kahveci, "Sahada bir oyuncu var. Marsilya'dan geldi. İzliyorlarsa 15'e verdik, ne yaptık biz diyorlardır. Attığı gollere bak diyorlardır. Cengiz'in top ayağına geldiğinde ne yapacağını herkes biliyor ama kimse engelleyemiyor. Cengiz'e ait bir vuruş stili oldu resmen" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin çilingiri Cengiz Ünder!
Habere Git

"Büyük takım kaleciliği böyle olur"

Nihat Kahveci, Livakovic'in kritik kurtarışları hakkında, "Çağlar çok iyi oynadı. İlk defa 11'de çıkıyor. Çok iyi oynadı. Djiku da çok iyiydi. En kritik anlarda da Livakovic ortaya çıktı. Büyük takım kaleciliği işte böyledir. Onun için de tekrardan özgüven kazanacağı bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

"Dzeko böyle oynasın ama gol atmasın"

Dzeko hakkında da konuşan Nihat Kahveci, "Dzeko 5 maçtır gol atmıyor deniliyor. Dzeko'ya böyle oyna gol atma derim ben. Dzeko oyundan çıktığında hakimiyet tamamen Antalyaspor'a geçti. Batshuayi oyuna girince Antalyapsor oyuna girdi. O oynadığında ileride top tutmakta zorlanıyor Fenerbahçe" dedi. 

Çağlar'a özel parantez

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Çağlar Söyüncü'yü değerlendiren Kahveci, "Çağlar bugün ne kadar profesyonel olduğunu gösterdi. Oynamasa da kendine iyi baktığını gösterdi. Bugün itibarıyla sınıfı geçti. Yıllardır Fenerbahçe forması giymiş, takım arkadaşlarını uzun süredir tanıyor gibiydi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler