Nihat Kahveci, Fenerbahçelilere seslendi! "Mourinho'ya baskı kurun"

20.10.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 22:34

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Nihat Kahveci yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci, Fenerbahçelilere seslendi! "Mourinho'ya baskı kurun"

AJANSSPOR HABER

Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-lacivertli ekip, 88. dakikada yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlik ayrılarak 1 puana razı oldu ve liderlik yolunda ağır bir darbe aldı.

Nihat Kahveci yorumladı

Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında yorumlarda bulundu.

"En-Nesyri'yi kazanmıyorsun"

Sezon başında Sevilla'dan transfer edilen En-Nesyri'nin kaliteli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Nihat Kahveci, "En-Nesyr’i transfer etmişsin doğru hamle ama kazanamıyorsun futbolcuyu. Kariyerinin en güzel kontrollerinden birini yaptı son vuruşu da bir o kadar kötü yaptı.

Takılmayın buralara

Bir kişi bana Fenerbahçeli bir oyuncunun geçen seneden performansının arttığını söylesin. Osayi Samuel neden kadroda yok? Sözleşme neden uzatılmadı? Buraları açıklamaları lazım. Fenerbahçeli taraftarlar, Kostic sarı yedi çıktı. Takılmayın buralara. Konuşan konuşuyor. Siz oyun gücüne odaklanın. Yeri gelince Mourinho’ya, futbolculara oyun gücü üzerinden baskı kurun.

İrfan Can, nasıl 11 başlamaz?

İrfan Can Kahveci milli takımda iki kritik gol atıp bugün nasıl 11 başlamaz? Bana sakın demesinler millî takımda oynadı yorgundu diye. Geçen sene 18 gol 10 asist’i yok mu? Szymanski oynamadı mı milli maçta?

Mourinho acaba bana mı kızdı?

Mourinho, İrfan Can Kahveci’yi neden oynatmıyor? Ben İspanya’da; Sociedad’da Villareal’de oynarken bana mı kızdı? Soyadım Kahveci ya...

Haklı çıkmak için sahada oyun olması gerekli

Fenerbahçe’nin on yıllık hasreti var. Ligin altıncı haftasında Acun Ilıcalı çıktığı 3 yere açıklama yaptı. Açıklamalarındaki haklılığını destekleyecek en önemli şey sahanın içindeki futbol, oyun gücündür" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler