Nihat Kahveci: "Erden Timur, devre arası için sol bek arıyor"

28.10.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 28.10.2023 - 22:20

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar…

Nihat Kahveci: "Erden Timur, devre arası için sol bek arıyor"

AJANSSPOR HABER

NutSpor kanalında Galatasaray’ın 1-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendiren Kahveci, “Galatasaray taraftarının maçı izlediğinde oyun anlamında memnun olması imkansız diye düşünüyorum. Ama Galatasaray böyle bir takım, ön taraflarında gol atabilecek oyuncuları fazla” dedi. 

"Okan hocanın ilk yarıdaki üç değişikliği şu anlama geliyor…"

İkinci yarı başında Galatasaray’daki üç oyuncu değişikliği hakkında yorumda bulunan Kahveci “Okan hocamın ilk yarıdaki üç değişikliği şu anlama geliyor “Ben takımımdan memnun değilim”. Angelino oynamıyor şu an. Abdülkerim sol bekte oynamak istemiyor ama bir istese, Angelino yedeğe gelir” diye konuştu.

"Bence Erden Timur, devre arası için sol bek arıyor"

Galatasaray’da başka mevkilerde de oynayabilen oyuncular hakkında konuşan Kahveci, “Okan hoca çok şanslı. İki tane joker oyuncusu var. Biri Kaan Ayhan, diğeri de Abdülkerim. Bu arada bence Erden Timur, devre arası için sol bek arıyor” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Cimbom, çayı tek şekerli içiyor
Habere Git

"Bayern maçındaki oyunu lige yansıtsa kimse önünde duramaz Galatasaray’ın"

Galatasaray’ın ligdeki oyununa vurgu yapan Kahveci, “Galatasaray kazanıyor ama elindeki kaliteli futbolcularla ligde şu an iyi oynamıyor. 9 galibiyet, 1 beraberlik alan bir Galatasaray var. Bayern maçındaki oyunu lige yansıtsa kimse önünde duramaz Galatasaray’ın” dedi.

"Bize hangi Kerem’i izleteceğine karar ver"

Kerem Aktürkoğlu’nun son zamanlardaki düşen formu ile ilgili konuşan Kahveci, “Kerem, bize hangi Kerem’i izleteceğine karar ver ya. Bir bakıyorsun çatala atıyorsun, inanılmaz bir asist yapıyorsun falan ama altıpasta o topu da tribüne vurma ya” ifadelerini kullandı.

"Oyun olarak Galatasaray 3 puanı hak etmedi"

Galatasaray’ın Rizespor maçındaki ilk yarı performansı hakkında demeçlerde bulunan Kahveci, “Galatasaray’ın en tehlikeli pozisyonları ilk yarıda Abdülkerim’le geldi. Oyun olarak Galatasaray bugün 3 puanı hak etmedi” açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Muslera'dan Türkçe 100. yıl mesajı!
Habere Git

"Rizespor’u tebrik ediyorum"

Rizespor’un oyunu hakkında açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci, “Rizespor bugün puan alsa neden aldı demem. Öyle bir performans sergilediler, tebrik ediyorum Rizespor’u” dedi.

"Abdülkerim’in topa müdahalesi var"

Maçtaki tek golün sahibi Sergio Oliveira’nın golü öncesinde Abdülkerim Bardakçı’nın müdahalesini değerlendiren Kahveci, “Abdülkerim’in önce topa müdahalesi olduğunu düşünüyorum. İlk önce topa müdahale etti bence Abdülkerim, faul olduğunu düşünmüyorum” dedi.

"Penaltı ağır olurdu"

Zaha ve Mithat’ın ikinci yarıdaki pozisyonu hakkında açıklama yapan Nihat Kahveci, “Penaltı bence ağır olurdu, benim görüşüm penaltı olmadığı yönünde” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Kadir Sağlam'ın faul standartlarını beğenmedim"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler