Nihat Kahveci: Bana "Milliyetçilik yapıyorsun" diyenler olabilir ama...

19.10.2024 - 23:19 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 23:41

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti ve puanını 25'e çıkarttı. Mücadelenin ardından Nihat Kahveci, yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci: Bana "Milliyetçilik yapıyorsun" diyenler olabilir ama...

AJANSSPOR HABER

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip Alex yönetimindeki Akdeniz kulübünü 3-0 mağlup etti ve puanını 25'e yükseltti.

"Ben artık attığım golleri konuşmayacağım"

Mücadelenin 90+2. dakikasında Victor Osimhen'in attığı röveşata golüne dikkat çeken Nihat Kahveci, "Ben de forvet oynadım. Arada güzel gollerim oldu ama bu nasıl bir röveşata golüdür? Ben bir daha attığım gollerle ilgili hiçbir şey konuşmayacağım.

100 milyon Euro'ya şapka çıkar

Stadyumdaki Antalyasporlu taraftarlarda bu golü alkışladı. Alkışlamamak imkansız. 100 milyon Euro’ya şapkayı çıkar bırak.

Mertens futbolu nasıl bıraksın?

Mertens 38’den gün alacak. Geçen sene futbolu bırakacağı konuşuluyordu. Bu performansla nasıl bıraksın? Sara, Torreira çok işin içinde değil gibiler ama top ayaklarına geldiği zaman işin defansif tarafında iyi oynuyorlar. Maçı izleyen Galatasaray taraftarında 1 gram 'Bu maçı kaybederiz' hissiyatı oluşmamıştır.

Galatasaray, rakiplerini rahat rahat izleyecek

Galatasaray rahat rahat oturacak, yarın saat 16’da Beşiktaş - Konyaspor maçını saat 19'da ise Samsunspor - Fenerbahçe maçını izleyecek. Bir taraftar için bundan daha büyük bir keyif olur mu? 9 maç 25 puan…

Sallai bugün iyi oynadı ama...

Sallai bugün iyi oynadı ama bana milliyetçilik yapıyorsun diyenler de olabilir; Barış Alper, Sallai’nin önünde" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler