Nihat Kahveci, Galatasaray maçını yorumladı: "Sen bu hale nasıl geldin?"

01.09.2024 - 14:05 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 14:16

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti. Eski futbolcu Nihat Kahveci, mücadeleyi ve değerlendirdi. Detaylar...

Nihat Kahveci, Galatasaray maçını yorumladı: "Sen bu hale nasıl geldin?"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor deplasmanından Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler (KK), Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı'nın golleriyle 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

"16 yaşında A Takımda olsam titrerdim"

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer'i yorumlayan Nihat Kahveci: "Ben 16 yaşında Beşiktaş altyapısındaydım. O zaman A takıma çıksam titrerdim herhalde. Bu çocuk Kadıköy’de deplasmanda mağlup oldu sadece 1 gol yedi gayet de iyi oynadı. Bugün de Galatasaray’a karşı oynuyor . Bu çocuğun oynamasına sebep olan Adana Demirspor’un planlamasından bahsetmek lazım

Adana Demirspor bu hale nasıl geldi?

Adana Demirspor sen bu haline nasıl geldin? Adana Demirspor, 21 Eylül’de 16 yaşına girecek bir kaleci ile oynuyor. Ben bu çocuğa bir şey diyebilir miyim? Fenerbahçe maçında da iyi oynadı. Dzeko’nun attığı gol de hiçbir şey yapamazdı. 'Adana Demirspor bu hale nasıl geldi?' derim.

Adana Demirspor’un kadrosu çok zayıfladı. 1-0 yenilmesine rağmen bunu Fenerbahçe maçında da gördük ve oyun gücü olarak sinyali verdi: "Bu sene benim işim zor" diyor.

Okan Hoca'nın yerinde olsam bırakırım

Ben Beşiktaş ile 2 sene sözleşmem varken futbolu bıraktım. Okan Buruk Hoca'nın yerinde olsam bu ortamdaki eleştirileri görsem bırakırım Galatasaray teknik direktörlüğünü. 'Ben 13. olmuş bir takıma geldim ve 2 sene üst üste şampiyon oldum' derim. Okan Hoca'nın iki tane şampiyonluğu var. Bu adamın kredisi bu kadar mı çabuk bitiyor?

Senin için hazırladığımız haberler