Nihat Kahveci açıkladı: "Zaha büyük ihtimalle..."

10.08.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 00:18

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Galatasaray'da ayrılığı gündemde olan Wilfried Zaha'nın transferi hakkında konuştu. Detaylar...

Nihat Kahveci açıkladı: "Zaha büyük ihtimalle..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunun açılış maçında Galatasaray, sahasında Hatayspor'u Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve lige 3 puanla başladı. Sarı-Kırmızılıların yıldızlarından Wilfried Zaha'nın ayrılık haberlerini değerlendiren Nihat Kahveci, yeni transfer Gabriel Sara hakkında da konuştu.

"11 oynasa bir şey demezdim"

Nihat Kahveci, bugün ilk kez sahaya çıkan Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara hakkında şu ifadeleri kullandı: "Ben Gabriel Sara geldiğinde 11 oynasa neden 11 oynadı demezdim. Beşiktaş derbisindeki Galatasaray orta sahasını gördüğümde bugün Sara 11'de oynasa da ben bir şey demezdim."

"Şampiyonlar Ligi'nde..."

Sara hakkındaki değerlendirmelerine devam eden Kahveci, "İşin defansif anlamında Torreira kadar ısıran biri değil ama onu da bekleyemezsin. Lig için Torreira, Sara ve Mertens sıkıntı yaratmaz ama Şampiyonlar Ligi'nde belki daha defansif biri olabilir. Gün geçtikçe daha çok katkı sağlayacağını da düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Kerem Aktürkoğlu öyle dediyse..."

Geçtiğimiz günlerde Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odasına söylediği iddia edilen sözler hakkında da yorum yapan Nihat Kahveci, "Ben Okan hoca ile futbol oynadım. Karakterini biliyorum. Kerem Aktürkoğlu, "Ben bir daha bu formayı giymem" dediyse, Okan hoca ona o formayı vermezdi." dedi.


"Bence öyle bir şey dememiştir"

"Dememeli de zaten. Bence öyle bir şey dememiştir. Ama özellikle şampiyonluk kutlamalarındaki vücut diliyle sanki Galatasaray'da forma giymek istemiyormuş gibi bir görüntü verdi."

"Karşılığını veremedi"

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve Leicester City ile anılan Wilfried Zaha hakkında Nihat Kahveci, "Zaha'nın Crystal Palace'ta verilen görevle burası farklı. Bunun rahatsızlığını hissedebilir. Bence büyük ihtimalle gitti. Icardi olmadığında, forvet oynadığında birkaç maç çıkış yakaladı ama performansı yeterli değildi. Taraftar daha çok şey bekledi bunun karşılığını veremedi." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler