Faroe Adalı oyunculardan Türkiye yorumu

05.06.2022 - 00:04 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 00:26

A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup ederken teknik direktör Hakan Ericson, Rene Joensen ve Nielsen açıklama yaptı

Faroe Adalı oyunculardan Türkiye yorumu

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta golleri 37'de Cengiz Ünder, 47'de Halil Dervişoğlu, 82'de Serdar Dursun ve 85'te Merih Demiral'dan geldi
 

Türkiye çok güçlü bir takım

Maçın ardından konuşan Faroe Adalı oyunculardan Nielsen "Türkiye çok güçlü bir takım. Biz ise savunma dışında hiçbir şey yapamadık. Hayal kırıklığı yaşıyoruz bu gece." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Faroe Adaları'ndan 3 puan gelir bizlere!
Habere Git

İstediğimiz gibi oynayamadık

Rene Joensen "Hayal kırıklığına uğradık. Zor maç olacğaını biliyorduk. Sürekli baskı halindeydik. Top ayağımızda iken Türk Milli Takımını geriye doğru itemedik ve istediğimiz gibi oynayamadık." dedi.
 

Türkiye bizi cezalandırdı

Faroe Adaları Teknik Direktörü Hakan Ericson: "Türkiye bugün bizden çok daha iyi oynadı. Hücum tarafında çok küçük şanslar yaratabildik. 30-35 dakika iyi savunma yaptık ama hücuma çıkmak istediğimiz an Türkiye bizi cezalandırdı. Tebrik ederim." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler