Nicolo Zaniolo'nun ayrılık günü belli oldu! Galatasaray...

20.06.2024 - 10:11 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 10:34

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Nicolo Zaniolo'nun ayrılık günü belli oldu. İşte Sarı-Kırmızılıların bonservis beklentisi ve Zaniolo'nun muhtemel yeni takımı...

Nicolo Zaniolo'nun ayrılık günü belli oldu! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Sezonu Aston Villa'da tamamlayan ve Galatasaray'a geri dönen Nicolo Zaniolo tekrardan ayrılığa hazırlanıyor. İspanya'dan, İtalya'ya birçok takımla görüşmelerine devam eden Zaniolo'nun Sarı-Kırmzılılardan ne zaman ayrılacağı da belli oldu. İşte detaylar...

Zaniolo'nun talipleri

Nicolo Zaniolo transferi için öne çıkan takımlar İspanya'dan Villarreal; İtalya'dan ise Fiorentina, ve Atalanta olmuştu.

Zaniolo'da ayrılık vakti

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı bu hafta sonuna kadar belli olacak. İşte masadaki en ciddi aday.

3 kulüple masaya oturulacak

Galatasaray'da tranfer operasyonlarını yürüten yönetici İbrahim Hatipoğlu, Nicolo Zaniolo'nun transferini sonuçlandırmak için yurt dışına çıktı. Haber detayında, Hatipoğlu'nun cuma akşamına kadar 3 kulüple masaya oturacağı belirtildi.

En ciddi teklif Atalanta'dan

İtalyan yıldıza talip olan 3 kulüpten birinin Atalanta olduğu aktarılırken, en ciddi teklifin de İtalyanlardan geldiği ifade edildi.

Aslan'ın bonservis beklentisi

Nicolo Zaniolo'nun ayrılığı için Galatasaray'ın bonservis beklentisinin ise 20 milyon Euro olduğu kaydedildi. Aslan'ın bir diğer hedefinin de sözleşmeye sonraki satıştan da pay elde edebileceği bir madde koymak olduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler