Nicolo Zaniolo'dan "Veda" beğenisi! "Bizim için anı bile değilsin"

21.06.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 17:32

İsmi transferde İtalyan kulüpleriyle anılan ve Galatasaray'dan ayrılması beklenen Nicolo Zaniolo, Instagram hesabından bir taraftarın "Veda" mesajını beğendi.

Nicolo Zaniolo'dan "Veda" beğenisi! "Bizim için anı bile değilsin"

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa'da kiralık forma giyerek tamamlayan Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, Sarı-Kırmızılılardan da ayrılmaya hazırlanıyor. Zaniolo, son olarak Instagram'da bir Galatasaray taraftarının mesajını beğenerek takımdan ayrılacağımı ima etti. Detaylar...

Nicolo Zaniolo'dan ayrılık sinyali

Nicolo Zaniolo, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına bir Galatasaray taraftarından gelen mesajı beğenerek ayrılık sinyali verdi.

"Galatasaray ile ilgili fotoğraflarını lütfen sil"

Zaniolo'nun, Sarı-Kırmızılı taraftarın, "Hoşçakal. Galatasaray ile ilgili fotoğraflarını lütfen sil. Bizim için bir anı bile değilsin. Kariyerinde başarılar." yazılı mesajını kendi hesabından beğenmesi dikkat çekti.

Yeni takımı belli oluyor

İsmi Serie A ekiplerinden Atalanta ile ciddi bir şekilde anılan Nicolo Zaniolo'nun yeni adresinin kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.

3 kulüple masaya oturulacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun Nicolo Zaniolo transferini sonuçlandırmak için yurt dışına çıktığı belirtildi. En ciddi adayın Atalanta olduğu kaydedilirken, Hatipoğlu'nun 3 kulüple masaya oturacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler