Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray itirafı

02.08.2024 - 11:53 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 12:03

Galatasaray'ın Serie A ekibi Atalanta'ya kiraladığı İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, sarı kırmızılı takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray itirafı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'dan Atalanta'nın yolunu tutan Nicolo Zaniolo, İtalyan ekibi tarafından basına tanıtıldı. İtalyan futbolcu basın toplantısında yaptığı açıklamada Galatasaray günlerinden de bahsetti.

"er şeyi sileceğim anlamına gelmiyor"

Zaniolo, Galatasaray ve Aston Villa tecrübesiyle ilgili olarak, "Yurt dışına gitmek hem futbolcu hem de erkek olarak gelişmemi sağladı. Şimdi eskisinden daha olgunum. Ama bu, bunlarla ilgili her şeyi sileceğim anlamına gelmiyor. Pek çok olumsuz şeyin yanı sıra olumlu şeyler de yaşadım" dedi.

Kariyerindeki 3. ameliyatını geçiren ve yeniden sahalara dönen Zaniolo, bu konuya ilişkin ise, "Pazartesi günü ilk grup antrenmanımı yaptım. Kendimi çok daha iyi hissediyorum, sakatlığı geride bıraktım." dedi.

"Başka hiçbir takımdan duymadığım..."

Atalanta'nın transfer sürecinde kendisine gösterdiği ilgiye dikkat çeken 25 yaşındaki hücum oyuncusu şu ifadeleri kullandı:

"Bu formayı giyme fırsatı verdikleri için başkana, yöneticilere, teknik direktöre ve çalışanlara teşekkür etmek istiyorum. Başka hiçbir takımdan duymadığım bu kulübün ilgisini duyar duymaz bu projeyi seçmekte tereddüt etmedim. Benim için kariyerimdeki en uygun adım bu."

Geçen sezonu Galatasaray'dan kiralık olarak Aston Villa'da geçiren Zaniolo, İngiliz ekibinin formasını 39 maçta giydi. 25 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1.290 dakika süre bulurken 3 gol atma başarısı gösterdi.



Senin için hazırladığımız haberler