NFL yıldızı Odell Beckham Jr. bindiği uçaktan güvenlikler tarafından atıldı

29.11.2022 - 12:33 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 13:45

NFL'in gözde isimlerinden Odell Beckham Jr, görevlilerle girdiği tartışma sonucu bulunduğu uçaktan atıldı. Oyuncunun avukatı konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

NFL yıldızı Odell Beckham Jr. bindiği uçaktan güvenlikler tarafından atıldı

AJANSSPOR-HABER

NFL'in ünlü oyuncularından Odell Beckham Jr. dün bulunduğu Miami-Los Angeles uçuşunda olay yarattı. Emniyet kemerini takması istenen 30 yaşındaki sporcu bu talebe karşı çıkınca, güvenlik görevlileri ile tartışmaya yaşadı ve ardından uçaktan indirildi. American Airlines havayolu yetkilileri uçağın bu sebepten 2 saat rötarlı kalktığını açıkladı. Olay sonrası orada bulunan insanların çektiği videolarda oyuncunun bitkin halleri dikkat çekti.

"Bilincini kaybetmiş gibi görünüyordu"

Miami - Dade Polis Departmanı olay ile ilgili yaptığı açıklamada "Odell Beckham, Miami'den Los Angeles'a kalkıştan önce onu emniyet kemerini takması için uyandıran kabin görevlisine 'bilincini kaybetmiş gibi göründü'. Mürettebat onun güvenliğinden endişelendi ve polis tarafından saat 9.30'da tıbbi acil servise sevk edildi." ifadelerine yer verildi.

"Uçuşta daha kötü gidebilirdi"

Marca gazetesinin haberine göre; uçuş personelinin bitkin haldeki Odell Beckham'ı uçaktan indirmesinin bir sebebi de, sağlık durumu kötü gözüken oyuncunun 5 saatlik uçuşta daha da kötüleşme ihtimaliydi. Uçak ekibinin ısrarını göz ardı eden Wide Reciever oyuncusu, polislerin gelmesi sonucu zorluk çıkarmadan uçaktan indi.

Avukatından açıklama geldi

NFL yıldızının avukatlığını yapan Daniel Daviller yayınladığı açıklamada "Aşırı hevesli uçuş görevlisi, Odell Beckham'a kemerini taktırıp uçuşa devam etmektense onu indirmekte ısrar etti. Odell rahatsız edici ya da kavgacı bir tutum sergilemedi. Emniyet kemeri kuralına uymaya istekliydi. Ancak uçuş görevlisi Beckham'ı uçuştan çıkarma yetkisine sahip olduğunu göstermek için can atıyordu. Havayolu oyuncunun bagajını inmesine rağmen Los Angeles'a gönderdi." ifadelerine yer verdi.

"Hayatımda görmedim"

Olay sonrası bir tweet atan 30 yaşındaki oyuncu "Az önce başıma gelenleri hayatımda hiç yaşamadım. Bunu da görmüş oldum." mesajını takipçileriyle paylaştı.

Odell Beckham Jr'ın adresi belli oluyor

Yaşadığı talihsizlik haricinde Odell Beckham Jr. kariyeri için kritik bir haftaya giriyor. Şu anda kulüpsüz durumda bulunan oyuncu, Aralık ayının ilk haftasında sırasıyla eski takımı New York Giants, Buffalo Bills ve Dallas Cowboys ile görüşecek. Havaalanında yaşanan olayların kulüplerin tercihini etkileyeceği düşünülmüyor.

Super Bowl'u kucaklamıştı

3 kez Pro Bowl seçilen oyuncu, geçtiğimiz sezonun başlarında Cleveland Browns tarafından serbest bırakılmıştı. Sonrasında Los Angeles Rams ile sezon sonuna kadar kontrat imzalayan oyuncu NFC Konferansı ekibi ile finalde Cincinati Bengals'ı yenip Super Bowl zaferi yaşamıştı.

Bitcoin üzerinden ödeme alıyordu

Yıldız oyunu geçen sezon yarım sezonluk sözleşme imzaladığı Los Angeles Rams ile aylık 1 bitcoin üzerinden anlaşarak herkesi şaşırtmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler