Uruguay - Brezilya: 2-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

18.10.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 09:35

Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Uruguay, Brezilya'yı 2-0 yendi. Brezilya maçın yanı sıra Neymar'ı da kaybetti. Yıldız oyuncu sakatlandı. Detaylar.

Uruguay - Brezilya: 2-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde 4'üncü maçlar oynandı. Uruguay ile Brezilya karşı karşıya geldi. Uruguay, zorlu rakibini Darwin Nunez ve Nicolas de la Cruz'un golleriyle 2-0 yendi. Brezilya, maçın yanı sıra en önemli futbolcularından Neymar'ı da kaybetti.

Neymar sakatlandı

Yaz transfer döneminde Fransız dev Paris Saint Germain'den ayrılarak Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'e imza atan yıldız futbolcu Neymar, Uruguay - Brezilya maçında sakatlandı.

Gözyaşlarına hakim olamadı

İlk yarının uzatma anlarında girdiği ikili mücadelede yerde kalan Neymar, sol dizini tutarak ayağa kalkamadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Neymar, sedye ile sahayı terk etti.

İlgini Çekebilir
Tadic, yıldızlaştı! Sırbistan'ın umutları son maça kaldı
Habere Git

3 puan Nunez ve De La Cruz ile geldi

Uruguay, karşılaşmanın 42'inci dakikasında Darwin Nunez'in bulduğu golle 1-0 öne geçti. 77'inci dakikada sahneye çıkan Nicolas de la Cruz farkı 2'ye çıkararak Sambacılar karşısında rahatlamayı sağladı. Uruguay zorlu maçı 2-0 kazandı.

Lider Arjantin

4'üncü maçlar sonunda Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'ndeki puan durumunda 12 puanla Arjantin 1'inci, 7 puanla Uruguay 2'inci, Uruguay ile aynı puanda olan Brezilya ise 3'üncü sırada yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler