Nevzat Şakar: ''Galatasaray UEFA'dan ceza alırsa Avrupa'ya Trabzonspor gider.''

07.03.2018 - 16:22 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 16:22

Trabzonspor Eski Yöneticisi Nevzat Şakar, bordo-mavili kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Trabzonspor’un ilk 5’i zorlayacağını düşündüğünü ifade eden Şakar, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın geleceği hakkındaki fikrini de açıkladı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in sorularını cevaplayan Nevzat Şakar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“İlk 5’i zorlarız”

Beşiktaş maçı bizim için çok şanssız bir karşılaşma oldu. Avrupa'ya gitme mücadelesinden uzaklaşmış olduk. Ama inşallah toparlarız ve ilk 5'i zorlarız.

Trabzonspor, Çalımbay ile devam etmeli mi?

Rıza Çalımbay'la devam edip etmeme kararı mevcut yönetimin yetkisi dahilinde. Ama, “Bu takımı ben yapmadım” cümlesini doğru bulmuyorum. Neticede bu takımın ne olduğunu bilerek geldi. Rıza Çalımbay, işini seven çalışkan bir hoca. İşler ters gidince tabii biraz eleştiri aldı. Ancak bu durumu düzelteceğine inanıyorum.

Avrupa’ya gitme ihtimalleri üzerine…

Trabzonspor'un ilk 4 içinde yer alması çok zor. Fakat 5. olabilirsek UEFA'ya gidebiliriz diye düşünüyorum. Çünkü; Galatasaray'ın ceza alma durumu var. Temenni etmesek de Galatasaray ceza alırsa biz Avrupa'ya gidebiliriz.

Yönetim güven tazelemeli mi?

Trabzonspor’un şu anki yönetim kurulu 10 kişiye düşmüş durumda. Bir güven tazeleme gerekir mi bilmiyorum ama buna yönetim kurulu karar vermeli. Seçim için 5 aylık bir süre var. Kimse 5 ay için bu sorumluluğun altına girmez diye düşünüyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ…

Senin için hazırladığımız haberler