Nenad Bjelica: Trabzonspor'un gerçeği 3, 4 veya 5. olmak

07.12.2023 - 12:18 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 12:49

Trabzonspor'un ligin 8. haftasında yollarını ayırdığı Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, ülkesinin basına verdiği röportajda bordo mavililer için bir açıklama yaptı.

Nenad Bjelica: Trabzonspor'un gerçeği 3, 4 veya 5. olmak

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon Abdullah Avcı'nın istifasının ardından takımın başına getirilen ve 2,5 yıllık sözleşme imzalanan Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica, yeni sezonda alınan kötü sonuçların ardından 8. haftada da karşılıklı anlaşılarak gönderilmişti. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'e imza atan 52 yaşındaki teknik direktör Hırvat basınına eski takımı Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.  

"Türkiye'deki dönemim oldukça olumluydu"

Trabzonspor'da çalıştığı dönemi değerlendiren Bjelica, "Türkiye'deki dönemim oldukça olumluydu. Takımı aldığımızda zihinsel ve fiziksel olarak kötü durumdaydı. 16 oyuncunun değiştiği takımı Beşiktaş derbisine hazırladık ama Türkiye'nin gerçeği bu; baskı çok ve 10 maçta 12 antrenör değiştirdiler." dedi.

İlgini Çekebilir
Devre arasında gidiyor! İstanbul kulüpleriyle temasta...
Habere Git

" "Bu sezon için Trabzonspor'un gerçeği 3, 4, veya 5. olmak"

Bordo mavili takımın bu sezon ligdeki konumuyla ilgili de yorum yapan Hırvat çalıştırıcı, "Bu sezon için Trabzonspor'un gerçeği üçüncü, dördüncü veya beşinci sıra. Galatasaray ve Fenerbahçe daha güçlüler, daha fazla yatırım yaptılar ve avantajları var. Benim bıraktığım miras, olağanüstü karakterli bir ekipti. Yeni hoca da bunu onayladı." ifadelerini kullandı.

8 galibiyet, 8 yenilgi aldı

Nenad Bjelica, Trabzonspor'un çalıştırdığı dönemde 16 maçta takımın başında sahaya çıkarken 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet elde etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler