Nelsson'un motivasyonu neden düştü?

05.08.2024 - 12:49 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 12:53

Ajansspor yazarı Ayhan Şensoy yeni yazısında Galatasaray oyuncusu Victor Nelsson'un motivasyonundaki düşüşün nedenlerini kaleme aldı. İşte detaylar...

Nelsson'un motivasyonu neden düştü?

Ayhan ŞENSOY - AJANSSPOR

Galatasaray'ın Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 yenildiği maçta yaptığı hatalarla dikkat çeken ve kırmızı kart gören Victor Nelsson büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Danimarkalı stoper 2022 yazında takımdan ayrılmak istemişti. Ancak yönetim, "Şampiyon olalım, seneye izin veririz" demişti. Böylece Sevilla'nın teklifi kabul edilmemişti. Geçen yaz ise İtalya ve Ingiltere'den gelen teklifleri yönetim yeterli bulmadı. Formasını Davinson Sanchez'e kaptıran 26 yaşındaki oyuncu, sezonun ikinci yarısından itibaren yeniden şans bularak umutlanmıştı.

Danimarka'nın Euro 2024 kadrosuna seçilen Victor Nelsson, kariyer hedefine yaklaşmıştı. Ancak Euro 2024 öncesi kampta yaşadığı sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkartıldı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Nelsson, İtalya, İspanya ya da İngiltere'de oynama hayalini bir süre daha ertelemek zorunda kaldı. Bu yaz beklediği teklifler gelmedi. Yeni sezon hazırlıklarına üzgün başlayan Victor Nelsson, motivasyon kaybıyla Beşiktaş maçında en çok hata yapan oyunculardan biri oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un sezona savunmada Abdulkerim Bardakçı - Davinson Sanchez ikilisiyle başlaması bekleniyor. Nelsson'un Galatasaray ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler