Beşiktaş'ta Necip Uysal'dan Antalyaspor Mağlubiyetini Sonrası Penaltı İsyanı

05.11.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 22:04

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bitexen Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta kaptan Necip Uysal, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş'ta Necip Uysal'dan Antalyaspor Mağlubiyetini Sonrası Penaltı İsyanı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan siyah-beyazlılar, Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. 

Karşılaşma sonrası siyah beyazlı ekibin kaptanı Necip Uysal, açıklamalarda bulundu.

"Ne anlatacağım ne konuşacağım bilemiyorum"

Necip Uysal, Antalyaspor maçının ilk yarısındaki bir pozisyonda penaltı beklentilerinin karşılıksız kalmasına isyan etti.

Uysal yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüz. Penaltı pozisyonunda penaltı vardı. Bir türlü işler iyi gitmiyor. Her hafta toparlanmaya çalışıyor ama çok basit goller yiyoruz. Çok üzgünüz. Ne anlatacağım, ne konuşacağım bilemiyorum. Bize yakışmıyor. Düzeltmeye çalışacağız. Elimizden ne geliyorsa..." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, yenilmekten kurtulamadı

Maçta ilk yarının son anlarında 45+2'de Cenk Tosun Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Antalyaspor, 11 dakikada 3 gol kaydetti. 46. dakikada Saric, 50. ve 57. dakikalarda Jehezkel, skoru 3-1'e getirdi.

Beşiktaş, 80. dakikada Muleka ile bir gol bulsa da Antalyaspor'a yenilmekten kurtulamadı. Karşılaşma 3-2 Antalyaspor'un galibiyetiyle sona erdi.

İlgini Çekebilir
Akdeniz akşamları da Beşiktaş'ı çarptı!
Habere Git

Bu sonuçla birlikte Antalyaspor puanını 15'e yükseltti, Beşiktaş ise 19 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler