Necati Ateş Gedson, Ghezzal ve Rosier hakkında konuştu

08.08.2022 - 00:55 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 01:04

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılarından olan eski futbolcu Necati Ateş TRT Spor ekranlarında takımda kalsalardı yapılacak transferleri anlattı.

Necati Ateş Gedson, Ghezzal ve Rosier hakkında konuştu

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Fatih Terim'in eski yardımcısı Necati Ateş sarı kırmızılı takımda geçirdiği günler ve yapılacak olan transferlerden bahsetti. 

Necati Ateş "Bizim stratejimiz, genç oyuncu grubunu çoğaltıp, transferin sonunda da bu oyuncuları tecrübeli isimlerle birleştirmekti. Biz finali yapamadık. Maalesef yönetim bize bu oyuncuları almadı. Eğer Galatasaray'da kalmış olsaydık devre arasında Gedson'u, Elneny'i ve Danimarka Milli Takımı'ndan Skov Olsen'i alıyorduk.

Gedson dışında Ghezzal ve Rosier de vardı

"Gedson dışında Ghezzal ve Rosier de vardı geçen sene listemizde. Biz aradaki kulüpler olarak sıkıntıları daha yukarı çekmemek adına, centilmenlik adına çoğu şeye girmedik. Orada çok ciddi Galatasaray'ın centilmenliğini gösterdik. Galatasaray stoper almalı. Çünkü Nelsson'u da tutabileceklerini düşünmüyorum. Çok fazla ilgi olduğunu düşünüyorum. O yüzden 1 veya hatta 2 stoper transferinden yanayım."

Berkan, Taylan ve Cicaldau ile Marsilya'ya 4 attık

Geçen sezonki kadrodan bahseden Ateş "Biz Berkan, Taylan ve Cicaldau orta sahasıyla evimizde Marsilya'ya 4 attık. Avrupa maçlarında deplasmanda hiç yenilmedik."

Senin için hazırladığımız haberler