Galatasaray'da Fatih Terim'in Ayrılığı Sonrası, Necati Ateş'den Veda...

12.01.2022 - 14:57 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 15:06

Fatih Terim ile yolları ayıran Galatasaray'da Necati Ateş, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Ateş, Terim başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

Galatasaray'da Fatih Terim'in Ayrılığı Sonrası, Necati Ateş'den Veda...

Fatih Terim ile yolları ayıran Galatasaray'da Terim'in yardımcı antrenörü Necati Ateş, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Galatasaray'da hem futbolculuk hem de yardımcı antrenörlük yapmış olan Necati Ateş, "Ayrılıklar da sevdaya dahil" derken, Fatih Terim ve herkese teşekkürlerini iletti.

"Pek çok sevinç yaşattı"

Necati Ateş, veda mesajında, "Hayat; ayağımı yerden kesen, evlatlarıma örnek olduğum, gurur duyduğum ve çok çalışarak, emeklerimin karşılığını aldığım pek çok sevinç yaşattı." dedi.

"Varlığına şükrettiğim bir sevda oldu"

42 yaşındaki antrenör, Galatasaray'ı tanımlarken, "Galatasaray; hem sahanın içinde hem de sahanın kenarında hizmet verdiğim, acısıyla tatlısıyla yılmadan mücadele ettiğim, bir gün bile vazgeçmediğim ve her zaman varlığına şükrettiğim bir sevda oldu." ifadelerini kullandı.

"Ayrılıklar da sevdaya dahil"

Veda mesajının sonlarına gelen Necati Ateş, "Ayrılıkların da sevdaya dahil olduğunu bu camiayı ve armayı içinde yaşamış biri olarak iyi biliyorum. Gönüllerimizin bir olduğu bu süreçte bana inanarak görev veren hocamız Fatih Terim başta olmak üzere herkese teşekkür ederim." diyerek, paylaşımını sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler