Necati Ateş "alamadık" demişti... Roma Artem Dovbyk transferini bitirdi!

31.07.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 22:16

Teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'da çalıştığı dönemde yardımcı antrenörlük yapan Necati Ateş'in "alamadık" dediği Artem Dovbyk Roma'ya transfer oluyor.

Necati Ateş "alamadık" demişti... Roma Artem Dovbyk transferini bitirdi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Roma, hücum hattına önemli bir ismi kattı. İtalyan kulüp, La Liga temsilcisi Girona'da forma giyen Artem Dovbyk transferini bitirdi.

Anlaşma tamam! İşte bonservis bedeli

Fabrizio Romano'nun haberine göre Roma, Artem Dovbyk transferi için Girona ile anlaşma sağladı. Serie A ekibi bonservis bedeli olarak 30.5 milyon Euro + 6 milyon Euro bonus ödeyecek.

Ayrıca Girona'nın 38.5 milyon Euro'ya kadar sonraki satıştan yüzde 10 pay sahibi olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Necati Ateş: "Türk olduğumuz için bizi sevmediler"
Habere Git

Artem Dovbyk yolculuğa hazır

Roma'ya transfer olmaya sıcak bakan Artem Dovbyk'ın, tarafların anlaşmasının ardından İtalya yolculuğuna hazırlandığı ifade edildi.

"Artem Dovbyk'i alamadık, gol kralı oldu"

Ekol TV'de Galatasaray ve Sarı-Kırmızılı kulüpte yardımcı antrenörlük yaptığı dönem hakkında açıklamalarda bulunan Necati Ateş, Fatih Terim ile birlikte Galatasaray'dayken Artem Dovbyk'ın gündeme geldiğini fakat transferin bitirilemediğini söylemişti. Ateş, "Artem Dovbyk'i alamadık, gol kralı oldu. Ayrıca o dönem Skov Olsen'i kaçırdık elimizden" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler