Ne oynuyor, ne ayrılıyor! Douglas'tan transfer teklifine ret!

08.09.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 16:34

Beşiktaş'ta beklentilerin altında kalan Douglas'ın takımdan ayrılması gündeme geldi. Futbolcu Erzurumspor ile görüştü mü? Transfere neden olumsuz yanıt verdi? Douglas ile ilgili ne karar verilecek?

Ne oynuyor, ne ayrılıyor! Douglas'tan transfer teklifine ret!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR ÖZEL

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Douglas, siyah-beyazlılarda tam anlamıyla bir ‘sorun’ haline geldi. Brezilyalı sağ bek oyuncusu, Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın tarafından kadro dışı bırakıldı. Pekiyi futbolcu son dönemlerde neler yaşadı? Erzurumspor’a neden transfer olmadı? Detaylar haberimizde…

Douglas’tan transfere olumsuz yanıt

Brezilyalı futbolcu Douglas için Büyükşehir Belediye Erzurumspor transfer girişiminde bulundu. Fakat; bu transfer girişimi, Douglas’tan kaynaklanan problem sebebiyle sonuçsuz kaldı.

Mali açıdan Erzurumspor’u zorladı

Beşiktaş’ta beklentilerin altında kalan ve PAOK maçı öncesi hazır olmadığı gerekçesini sunarak forma giymeyen Douglas transfere de kapıları kapattı. Erzurumspor’u mali açıdan çok zorladığı için Hüseyin Üneş başkanlığındaki Süper Lig’in yeni kulübü, ayağını yorganına göre uzatmak istedi ve bu transfer defterini kapattı.

Douglas geçen sezon kaç maçta oynadı?

Douglas, geçen sezon Beşiktaş’ta 7 maçta 454 dakika forma giydi ve skor üretemedi. Sivasspor’da 32 maçta 3 gol 7 asistlik performansından çok uzak kaldı. Futbolcu kariyerinde daha önce Benfica, Barcelona, Sporting Gijon, Sao Paulo ve Goias ekiplerinde görev almıştı.

Beşiktaş’ta Douglas’ın kontratı ne zaman bitecek?

Douglas, Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Kontratı 31 Mayıs 2022 tarihinde bitecek olan Douglas, daha önce Galatasaray’ın da transfer gündemine gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler