Ndao, Türk Milli Takımı'nda oynayabilir

07.12.2020 - 20:04 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 20:08

Fatih Karagümrük'ün geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselmesinde katkı sağlayan ve bu sezon kırmızı-siyahlı formayla 11 maçta 3 gol, 2 asist kaydeden Alassane Ndao hakkında açıklama geldi. Ndao'nun temsilcisi Doğan Ercan, 'Ndao'yu Senegal Milli Takımı için çağırmazlarsa Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunacağız, Türk Milli Takımı'nda oynasın." dedi. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük formasıyla şu ana kadar oynadığı maçlarda 3 gol atıp, 2 gol pası veren ve ortaya koyduğu etkili performansla dikkatleri üzerine çeken Alassane Ndao, Türk milli takımını tercih edebilir.

'Senegal çağırmazsa, Türk Milli Takımı için gerekli başvuruları yapacağız'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Senegalli oyuncunun temsilcisi Doğan Ercan, "Karagümrük herkesin ikinci takımı oldu. Hedef Avrupa kupalarına katılmak. Alassane da bu hedefe katkı yapmak için her maç daha iyisini vermeye çalışıyor. İsteyen takımlar var; ama transferle ilgili, Karagümrük başkanı Süleyman Hurma yönetiyor. Alassane, Olympique Lyon'un Senegal'deki akademisinden geldi. Elit bir futbol ortamından çıktı. Amatör takımdan geldiğini söylüyorlar, şaşırıyorum, araştırmadan bunu nasıl konuşuyorlar. Senegal Milli Takımı teknik direktörü Aliou Cisse, Alassane'yi yakından takip ediyor. Önümüzdeki süreçte onu milli takıma çağıracaklarını söyledi. Bunun üzerine çağırmazlarsa, Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunacağız, Türk Milli Takımı'nda oynasın. Biz bunu Süleyman Hurma ile konuştuk. Senegal çağırmıyorsa gelecek sefere, bizim milli takımda oynaması için gereken başvuruları yapacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler