Ndao: ''Mane'den daha iyi olacağım"

24.08.2020 - 17:41 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 17:49

Karagümrükspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrükspor'un Senegalli hücum oyuncusu Alassane Ndao transfer iddiaları hakkında konuştu. İşte detaylar...

Ndao: ''Mane'den daha iyi olacağım"

Fenerbahçe ile yapılan hazırlık maçında, iki gol atan Karagümrükspor'un Senegalli hücum oyuncusu Alassane Ndao, ''Büyük hedeflerim var. Mane'den daha büyük oyuncu olacağım'' dedi.  

"Maçtan sonra Mame Thiam geldi ve beni kutladı"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ndao, ''Fenerbahçe maçında iyi performans sergiledim. Büyük takımlara karşı her zaman iyi konsantre oluyorsunuz. Maçtan sonra Mame Thiam geldi ve beni kutladı. 'Çok iyi oynuyorsunuz. Stilini çok beğendim. Böyle devam edersin çok büyük takımlara gideceksin' dedi. Ben onun Senegalli olduğunu bilmiyordum. O anda öğrendim'' şeklinde konuştu.

"Amacım Avrupa'nın 5 büyük liginde oynamak. Temsilcime teklifler geliyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiği yönündeki haberler için ise Senegalli oyuncu, ''Transfer işlerine temsilcim bakıyor. Teklifler kendisine gelir. Ben sahaya bakıyoru. Maçlara ve antrenmanlara konsantre oldum. Ama Avrupa'nın 5 büyük liginden pek çok takım beni istiyor, bunu biliyorum. Teklifler temsilcime geliyor. Amacım net. Karagümrük'ten sonra Avrupa'nın 5 büyük ligine gitmek. Oralarda oynayabilecek gücü kendimde görüyorum'' dedi.

"Karagümrük'e para ödetmedim"

Karagümrük'e geçtiğimiz yaz gelen; ancak 6 ay resmî maçlara çıkamayan Ndao, ''Eski takımımla ilgili sorunlar vardı. Belgeleri vermek istemediler. 23 yaşına gelmediğim için yetiştirme Senegal'deki kişi yetiştirme bedeli istedi. Çok yüksek bir bedel talep etti. Ödenebilecek gibi değildi. Sonra Ocak'a kadar bekledik. 23 yaşına girince yetiştirme bedeli talep edemediler. Karagümrük'e hiç para ödetmedik, transferim gerçekleşti. 6 ay resmî maç oynamadım; ama çok çalışarak maçlara iyi bir başlangıç yaptım. İyi bir sezon yaptım. Şampiyon olduk. Her geçen kendimi geliştiriyorum'' diye konuştu. 

"Mane'den daha büyük futbolcu olacağım"

Alassane Ndao, ''Çok büyük hedeflerim var. Senegal Milli Takımı'ndan davet aldım; ama araya pandemi girdi. Teknik direktör Aliou Cisse beni sürekli arıyor,  devamlı temastayız. Amacımız Senegal Milli Takımı'nda değişmez bir yere sahip olmak. Bunu başaracağım. Hadeflerim çok büyük. Sadio Mane'den daha büyük oyuncu olacağım. Dünyanın en büyük takımlarında oynayacağım. Bunu herkes görecek'' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler