NBA'de ortalık karıştı, 5 oyuncu atıldı! Biri rakibinin boğazını sıktı, öteki "o...pu" diye bağırdı

24.02.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 12:52

NBA'de dün akşam oynanan Miami Heat - New Orleans Pelicans ve Golden State Warriors - Charlotte Hornets karşılaşmalarında yaşanan kavgalarda toplam 5 isim oyundan atıldı. İşte detaylar...

NBA'de ortalık karıştı, 5 oyuncu atıldı! Biri rakibinin boğazını sıktı, öteki "o...pu" diye bağırdı

AJANSSPOR - HABER

NBA'de dün gece 10 karşılaşma oynanırken, Miami Heat - New Orleans Pelicans ve Golden State Warriors - Charlotte Hornets karşılaşmalarında büyük gerginlikler yaşandı.

Son periyotta salon karıştı

Miami Heat'in deplasmanda New Orleans Pelicans'ı 106-95 mağlup ettiği maçın son periyodunda saha karıştı. Miami'den Kevin Love'ın Zion Williamson'a pota altında basket atmak üzereyken yaptığı faul sonrası büyük gerginlik yaşandı. 

3 oyuncu ihraç edildi

Pelicanslı oyuncular yaptığı faulün ardından Kevin Love'un üzerine doğru koşarken, Miami oyuncular da takım arkadaşlarını korumak için araya girdi. Bu kez iki takım oyuncuları birbirlerini girdi. Maçın hakemleri ve iki takım görevlileri kavgayı ayırmaya çalıştı. Heat'te Jimmy Butler ve Thomas Bryant, Pelicans'ta ise Jose Alvarado ve Naji Marshall oyundan ihraç edildi. 

 

Birbirlerinin boğazını sıktılar

Öte yandan iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlikte Miami'nin yıldızı Jimmy Butler'ın, Naji Marshall'ın boğazını sıkmaya çalıştığı bunun üzerine Marshall'ın da rakibinin boğazını sıktığı görüldü.

 

Bitime 10 saniye kala atılan bahset kavga çıkardı

Gecenin bir başka olaylı maçında ise Golden State Warriors ile Charlotte Hornets karşı karşıya geldi. Golden State Warriors rakibini 97-84 yendiği karşılaşmaırı son saniyelerinde de oyuncular arasında gerginlik çıktı. Galibiyeti garantileyen Warriors'ın bitime 10 saniye kala basket atması nedeniyle tansiyonun yükseldi.

 

Rakibine "O..pu" diye bağırdı

Senin için hazırladığımız haberler