NBA Yıldızı Zion Williamson Striptizci Sevgilisini Yetişkin Film Yıldızıyla Mı Aldattı?

08.06.2023 - 17:55 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 18:49

NBA'de New Orleans Pelicans forması giyen Zion Williamson şu sıralar sahada başardıklarından ziyade saha dışı yaşantısı ile dikkat çekiyor.

NBA Yıldızı Zion Williamson Striptizci Sevgilisini Yetişkin Film Yıldızıyla Mı Aldattı?

AJANSSPOR-HABER

NBA'de New Orleans Pelicans forması giyen ve geçtiğimiz yıllarda sakatlık sebebiyle çok sayıda maç kaçırarak sıklıkla gündeme gelen 22 yaşıdanki All-Star uzun forveti Zion Williamson ses getirecek bir skandala karıştı. 

Zion'un sevgilisi hamile olduğunu duyurdu sonra film koptu

Zion Williamson'un hamile olan striptizci sevgilisi Ahkeema geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında bebeklerinin cinsiyetini açıkladıkları bir partiden görseller paylaştı. Ardından yaşananlar ise ağızları açık bıraktı.

Yetişkin film yıldızı topa tuttu

Zion Williamson'un sevgilisinin gödersinin ardından yetişkin film yıldızı Moriah Mills, genç oyuncu ile ilgili inanılmaz iddialar ortaya sürdü. NBA yıldızını ile bir birliktelikleri olduğunu ifade eden 32 yaşındaki Mills, Williamson'u sadakatsizlikle suçladı.

İlgini Çekebilir
Zion Williamson, sahalardan bir süre daha uzak kalacak
Habere Git

"Arkamdan başkası ile olmuşsun"

Twitter üzerinden Zion Williamson'a yüklenen yetişkin film yıldızı "Görünüşe göre bir kız arkadaşın olmuş ve arkamdan başka bir kadınla birlikte olmuşsun. Tebrikler Zion..." ifadelerini kullandı.

"Hamile olmadığımı ummalısın"

Geçtiğimiz hafta Zion Williamson ile korunmadan birlikte olduğunu iddia eden Moirah Mills, 1.98 boyundaki 129 kiloluk dev'e hamile olmamasını umması gerektiğini söyledi. Mills ayrıca Williamson'un kendisini New Orleans'a taşınmak için ikna etmeye çalıştığını da belirtti.

Pelicans'ı hayal kırıklığına uğrattı

2019 NBA Draft'ında New Orleans Pelicans tarafından büyük umutlarla 1. sırada seçilen Zion Williamson geride bıraktığımız 4 sezonda yalnızca 114 maça çıkarken, sakatlıklar nedeniyle 214 maç kaçırdı.

İlgini Çekebilir
NBA ekibi Phoenix Suns'ın yeni koçu resmen açıklandı
Habere Git

All-Star seçildi ama oynayamadı

Bu sezon Pelicans forması ile 29 maça çıkarken; 26.0 sayı, 7.0 ribaunt, 4.6 asist ortalamaları tutturan uzun forvet All-Star seçilirken, sakatlığı sebebiyle sezonun kalanında ve yıldızlar karması maçında forma giyemedi.

Senin için hazırladığımız haberler