NBA TV nasıl izlenir, nasıl satın alınır ve nereden izlenir?

26.12.2023 - 23:23 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 23:27

Son zamanlar S Sport Plus'ta yer alan NBA TV nasıl izlenir ve nasıl satın alınır gibi aramalar sıklaşmaya başladı. İşte satın alma ve izleme yolları...

NBA TV nasıl izlenir, nasıl satın alınır ve nereden izlenir?

AJANSSPOR HABER

Euroleague, Serie A, La Liga, NBA, F1, NFL, UFC, Boks Geceleri ve daha fazlası S Sport Plus'ın çoklu ekran özelliğiyle sen neredeysen orada! Dünyanın en iyi lig maçları gibi yayınlar yapan S Sport Plus'ta NBA TV nasıl izlenir? Detaylar...

NBA TV, Amerikalı Time Warner şirketi tarafından kurulmuştur. Kanalda canlı basketbol maçları, NBA'den haberler ve özel programlar yayınlanmaktadır.

NBA TV nasıl izlenir?

S Sport Plus'tan yayın yapacak olan NBA TV, Spor Smart/HD kanalları üzerinden, yayınlanacak olan maçların bir kısmı ise şifresiz olarak CNN Türk'ten yayınlanacak.

NBA TV hangi maçları veriyor?

NBA'den canlı ve tekrar maç yayınları, özetler ve özel programlardan oluşan bir yayın içeriği olan NBA TV, özellikle NBA sezonunun olmadığı dönemde WNBA, Summer League, G League maçlarını da ekrana getiriyor.

S Sport Plus hangi kanallar var?

9 Ocak 2023 itibari ile S Sport Plus güncel kanal listesi ise şu şekilde: S Sport, S Sport 2, TV8, TV8,5, NBA TV, NTV, CNN Türk, Edge TV, Haber Global, Ekotürk, FOX, Fenerbahçe TV, History Channel, Tay TV, Power, PowerTürk, Radyo Spor.

Senin için hazırladığımız haberler