NBA Oyuncusu Bryn Forbes Yetişkin Film Yıldızı Elsa Jean'i Darp Etti

18.02.2023 - 18:50 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 20:58

NBA patentli şutör guard Bryn Forbes, ünlü yetişkin film yıldızı nişanlısı Elsa Jean'i darp ettiği için tutuklandı. Polis raporunda Forbes'un Jean'e birden fazla kez vurduğu belirtildi.

NBA Oyuncusu Bryn Forbes Yetişkin Film Yıldızı Elsa Jean'i Darp Etti

AJANSSPOR-HABER

NBA'de serbest oyuncu konumunda olan tecrübeli şutör Bryn Forbes tutuklandı. 29 yaşındaki oyuncu dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı nişanlısı Elsa Jean'i darp ettiği için geçtiğimiz çarşamba gözaltına alındı.

Tartışma şiddetlendi

Daily Mail gazetesinin haberine göre Elsa Jean nişanlısı tarafından birden fazla darbe aldı. İkilinin arasında sözlü olarak başlayan tartışmanın, ilerleyen noktada fiziksel bir hal aldığı ve NBA yıldızının Jean'i darp ettiği belirtildi.

Başarısını kıskandı

Tartışmanın sebebi ise kıskançlık oldu. Habere göre Bryn Forbes'un nişanlısı Elsa Jean'in OnlyFans adlı dijital platformda yakaldığı başarıyı kıskanması ikilinin arasında gerilime sebep oldu.

İlgini Çekebilir
İşte NBA All-Star Yükselen Yıldızlar Turnuvası'nda kazanan!
Habere Git

Tüm vucüdunda darp izleri var

26 yaşındaki Elsa Jean'e yakın bir kaynağın bildirdiğine göre Forbes'un daha önce yetişkin film yıldızını hiç darp etmediğini belirtti. Kaynağa göre ise olay sonrası Elsa Jean'in gözlerinde ve tüm vücudunda morluklar oluştu.

Takımsız kaldı

Bu sezona Minnesota Timberwolves forması ile başlayan Bryn Forbes 25 karşılaşmada boy gösterdikten sonra geçtiğimiz haftalarda takımı tarafından serbest bırakıldı.  

Şampiyon oldu

29 yaşındaki tecrübeli oyuncu 2020-2021 sezonunda Milwakuee Bucks forması giyerken NBA şampiyonluğu yaşadı. Forbes o sezon %45.2 üçlük yüzdesi ile 10.0 sayı ortalaması tutturdu ve takıma önemli katkı verdi.

İlgini Çekebilir
NBA'de Jokicli Nuggets 40. galibiyetine ulaştı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler