NBA, bu iddiayla çalkanıyor! LeBron James ve oğlu Bronny aynı takımda buluşuyor

01.05.2024 - 14:25 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 14:39

NBA'de play-off'larda Denver Nuggets'a elenen Los Angeles Lakers'ta yıldız oyuncu LeBron James ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

NBA, bu iddiayla çalkanıyor! LeBron James ve oğlu Bronny aynı takımda buluşuyor

AJANSSPOR - HABER

NBA'in 39 yaşındaki yaşayan efsanesi LeBron James, daha önce yaptığı açıklamada; kendisi gibi basketbolcu olan oğlu Bronny James ile birlikte oynamadan kariyerini sonlandırmak istemediğini açıklamıştı.

2024 NBA Draftı’nda seçilmesi beklenen Bronny James’in gideceği takımın ise bu yaz Lakers ile sözleşmesi sona eren LeBron James’in bir sonraki takım tercihinde etkili olabileceği de konuşuluyor.

Lakers, James ve oğlunu bir araya getirebilir

The Athletic‘ten Shams Charania’nın haberine göre Los Angeles Lakers, süper yıldızı LeBron James'in hayalini gerçeğe dönüştürebilir. Lakers, 2024 Draft’ında Bronny James'i seçme fikrine sıcak bakıyor. James, 2022'de The Athletic'e "Son yılımı oğlumla oynayacağım." ifadesini kullanmıştı.

39 yaşında LeBron'a 3 yıl için 164 milyon Dolar

The Athletic ayrıca Lakers'ın LeBron'u tutmaya istekli olduğunu ve kontratını üç yıllığı 164 milyon dolarlık maksimum sözleşmeyle uzatmayı teklif etmek de dahil olmak üzere çeşitli seçenekleri araştırmak istediğini bildirdi.

Kalp krizi geçirdi, 5 ay sonra parkelere döndü

Sierra Canyon'daki lise eğitiminin ardından 2023 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi'ne giden Bronny, Temmuz 2023'te antrenman sırasında kalp krizi geçirerek kritik bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalmıştı.

Beş aylık bir aradan sonra parkelere dönen Bronny, sezonunu tamamladıktan sonra bu ayın başında 2024 NBA Draftına katılacağını duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler