Napoli, Sebastian Szymanski ve Dele-Bashiru’yu transfer listesine aldı

03.11.2023 - 15:53 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 15:55

İtalya Serie A liginin son şampiyonu Napoli, Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski ile Hatayspor forması giyen Fisayo Dele-Bashiru’yu transfer listesine aldı.

Napoli, Sebastian Szymanski ve Dele-Bashiru’yu transfer listesine aldı

AJANSSPOR HABER

Serie A’da geçen sezon şampiyon olarak 33 senelik hasretine son veren Napoli, Calcio24News’in haberine göre Fenerbahçe’de forma giyen Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski’yi ve Hatayspor’un başarılı kanat forveti Fisayo Dele-Bashiru’yu gündemine aldı. 

Szymanski için nabız yoklayacaklar

Geçen sezonu Feyenoord’da kiralık tamamlayan ve bu sezon 9.75 milyon euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olan Szymanski, çıktığı 19 maçta 9 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Napoli’li yetkililer, devre arasında Polonyalı yıldız için Fenerbahçe’nin kapısını çalabilir.

Napoli Dele-Bashiru içinde devrede

Manchester City altyapısında yetişen ve Sheffield Wednesday’e transfer olan 22 yaşındaki Dele-Bashiru, bu sezon başında bedelsiz olarak Hatayspor’un yolunu tuttu. Bu sezon çıktığı 11 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Nijeryalı futbolcu, İtalyan devi Napoli’nin ilgilendiği futbolculardan biri oldu. Dele-Bashiru’nun kardeşi Tom Dele-Bashiru ise Watford takımında forma giyiyor.

Napoli Fenerbahçe’ye 34 milyon euro kazandırdı

Fenerbahçe’den 2019-2020 sezonunda Elif Elmas’ı ve 2021-2022 sezonunda Kim Min-Jae’yi kadrosuna katan Napoli, bu iki transfer için 34 milyon euroluk bir bedel ödemişti. Fenerbahçe’den transfer ettikleri iki oyuncuda geçen sezon İtalyan ekibiyle şampiyonluk yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler