Napoli, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor

25.10.2023 - 09:56 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 10:07

İtalya Serie A ekibi Napoli, Fenerbahçe'nin başarılı bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için tekrardan devreye girdiği iddia edildi.

Napoli, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de bu sezon da gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatlerini çekmeye devam eden Ferdi Kadıoğlu'nu Napoli, transfer etmek istiyor. İtalyan temsilcisi milli oyuncuyu geçen sezondan bu yana takip etmeye devam ediyor.

Ferdi'ye yine hayran kaldılar

Akşam'da yer alan habere göre; A Milli Takımımızın Hırvatistan'la oynadığı maça Napoli, scout ekibinden görevli gönderdi. Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip eden Napolili yetkililer, bol bol not alırken, 24 yaşındaki oyuncuya bir kez daha hayran kaldı.

''Şampiyonluk yaşayıp ayrılacak''

Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrılacağı ifade edilirken başarılı oyuncunun babası ayrılığı açıklamıştı. Ferdi'nin babası geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; sezon sonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamalarıyla takımdan ayrılabileceklerini belirtmişti.

Napoli, Ferdi'nin peşini bırakmıyor

Napoli, Ferdi Kadıoğlu'nu geçen sezondan bu yana takip etmeye devam ediyor. İtalyan ekibi geçen sezon yaz aylarında Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istemiş teklif sunmuştu. Fenerbahçe ise gelen transfer teklifini yetersiz bulduğu için kabul etmemişti. Napoli, yıldız oyuncuyu transfer etmek için tekrardan girişimlere başlayacağı iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun istatistikleri

Fenerbahçe'de bu sezon 13 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler