Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması! "Gitmek isteyeni durduramazsınız"

01.03.2024 - 13:36 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 13:47

Serie A ekibi Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, yıldız santrfor Victor Osimhen'in transfer söylentileri ve oyuncunun geleceği hakkında açıklama yaptı.

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması! "Gitmek isteyeni durduramazsınız"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A'da mücadele eden Napoli'nin golcü futbolcusu Victor Osimhen'in adı Avrupa devleriyle anılmaya devam ediyor. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, yıldız futbolcu hakkında açıklama yaptı.

Şampiyonluğun mimarlarından

Geçen sezon Napoli'nin kazandığı lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Victor Osimhen, çıktığı 39 maçta 31 gol, 5 asist kaydetmişti. 

Bu sezon 18 maç kaçırdı

Nijeryalı yıldız, bu sezon ise yaşadığı sakatlıktan dolayı 18 maç kaçırdı. Bu sezon 21 karşılaşmada forma giyen Osimhen, 13 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
A. Demirspor'dan opsiyonu kullanmamalarını istedi! İşte Emre Akbaba'nın yeni adresi..
Habere Git

"Gitmek isteyeni durduramazsınız"

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, "Victor Osimhen çok iyi bir oyuncu. Real Madrid, PSG, Arsenal, Manchester City, Chelsea gibi takımlar oyunculardan etkilenebilir. Bu takımların oyuncuları alacak paraları da var. Dolayısıyla gitmek isteyeni durduramazsınız" ifadelerini kullandı.

Napoli 75 milyon Euro verdi

Futbola Ultimate Strikers Academy'de Victor Osimhen, 2017'de 3.5 milyon Euro'ya Wolfsburg'a transfer oldu. Belçika temsilcisi R Charleroi SC'de kiralık oynayan oyuncunun bonservisi, 2019'da Belçikalılar tarafından 3.5 milyon Euro'ya alındı.

1 ay sonra Osimhen, 22.4 milyon Euro karşılığında Lille'in yolunu tuttu. Serie A ekibi Napoli, 2020'de tam 75 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Osimhen'i renklerine bağladı.

Senin için hazırladığımız haberler