Manisa - Göztepe: 0-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

24.09.2023 - 00:16 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 00:23

Son dakika | TFF 1. Lig'de Göztepe, Manisa FK deplasmanında 1-0 kazandı. Manisa'nın 5 maçlık namağlup serisi bozuldu. İşte maç sonucu, yazılı özet...

Manisa - Göztepe: 0-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig’in 6. haftasında ligin tecrübeli ekiplerinden Manisa FK ve Göztepe karşı karşıya geldi. Göz Göz, zorlu deplasmandan 1-0 galip ayrıldı.

Manisa namağlup unvanıyla geldi

İlk 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Manisa FK lige namağlup ve iddialı bir başlangıç yapmıştı. 2. sırada bulunan Manisa FK 6’da 6 yapan Eyüpspor’la beraber lige en etkili giriş yapan takım oldu. 

Göztepe ise Süper Lig’e çıkma yolunda istediği başlangıcı yapamadı. İlk 5 haftada yalnızca 1 galibiyet alan İzmir ekibi bunun yanında 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle lige başlamış oldu. 

İlgini Çekebilir
Çorum tek attı, 3 aldı!
Habere Git

Manisa topla oynadı, Göztepe sonuç istedi

Maçın kontrolü yüzde 60’ın üzerinde topla oynayan Manisa’daydı. Manisa, korner, toplam şut ve taç atışlarında üstünlüğünü koydu. Göztepe ise bu istatistiklerde geride olmasına rağmen maç boyunca atakları sonuca ulaşmaya yakın olan ekip konumundaydı.

Göz Göz 88'de golü buldu

4 net gol pozisyonu yakalayan Göztepe bu konuda rakibine hiç şans tanımadı. Gol beklentisinde de önde olan İzmir temsilcisi topun sahibi olmasa da 88. dakikada Celil Yüksel’in golüyle Manisa deplasmanından 3 puanla ayrılmayı başardı ve ligdeki ikinci galibiyetini almış oldu.

Göztepe, Manisa'nın serisine son verdi

Göztepe, bu sonuçla Manisa FK’nın yenilmezlik serisine evinde son verdi. 6. haftanın başında Manisa FK 11 puanla 2. sırada, Göztepe ise 10. sırada kendine yer bulmuş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler