Naldo ülkesine dönüyor!

05.03.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 22:53

Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Naldo Pereira’nın ülkesi Brezilya'ya döneceği iddia edildi. İşte detaylar.

Naldo ülkesine dönüyor!

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor'un geçtiğimiz sezon başında yollarını ayırdığı ve 1 sezon sonra yeniden kadrosuna kattığı Naldo Pereira ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Brezilyalı futbolcunun ayrılığı planladığı iddia edildi. 

12 yıl sonra dönecek 

Geçtiğimiz aylarda trafik kazası sonucu oğlu ve kayın pederin kaybeden Naldo, iG Esporte'nin haberine göre 2012 yılından bu yana oynamadığı Brezilya futboluna geri dönmeyi düşünüyor. Naldo'nun sezonu tamamlanmasının ardından yollarını ayıracağı ileri sürüldü. 

3 sezon forma giydi 

Brezilyalı savunma oyuncusu, Grêmio'dan ayrıldığından bu yana Bologna ve Udinese (İtalya), Getafe ve Espanyol (İspanya), Sporting (Portekiz) ve Krasnodar'da (Rusya) forma giydi. Antalyaspor'un üç sezon formasını giyen Naldo, 82 maça çıkarken, 7 gol attı.

İlgini Çekebilir
TFF, Beşiktaş - Galatasaray maçının VAR kayıtlarını duyurdu!
Habere Git

Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

Öte yandan Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Rams Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Akrepler, iki grup halinde çalıştı

Sağanak yağmur nedeniyle kapalı alanda antrenman yapan Akrepler, iki grup halinde çalıştı. Gaziantep Futbol Kulübü maçında ilk on birde forma giyen futbolcular fitness salonunda yenileme antrenmanı yaparken diğer futbolcular ise Ahmet Uluç Spor Salonu'nda çalıştı. 

Yeniden Refah Partisi'nden Antalyaspor'a ziyaret

Ayrıca Yeniden Refah Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ümit Özkurt, Finike Belediye Başkan Adayı Sayın Şerife Çelik, İl Başkanı Sayın Atınç Korkmaz, İl Başkan Yardımcısı Sayın Ali Köksal ve Konyaaltı İlçe Başkanı Sayın İbrahim Kalan, Antalyaspor kulübünü ziyaret etti. 

İlgini Çekebilir
Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın VAR kayıtları açıklandı
Habere Git

Akdeniz ekibinde Başkan Sinan Boztepe ve yöneticiler ile görüşen Yeniden Refah Partisi heyeti, ligin geri kalanı için Antalyaspor'a başarılar diledi. 

Süper Lig'in 29. haftasında Rams Başakşehir ile 9 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da karşılaşacak olan Antalyaspor, topladığı 38 puanla 8. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler