Rafael Nadal: "United Cup İçin Hazırım"

29.12.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 15:20

Tenis haberleri... Tenis dünyasının efsane isimlerinden Rafael Nadal, United Cup'ta Cameron Norrie ile karşılaşacağı maç öncesi açıklamalar yaptı. Detaylar.

Rafael Nadal: "United Cup İçin Hazırım"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Tenis dünyasının efsane isimlerinden Rafael Nadal, 18 ülkenin katılacağı United Cup'ta sezonun başlamasını heyecanla bekliyor.

"Sezonun başlaması heyecan verici"

İspanya'nın Büyük Britanya ile karşılaşacağı maç öncesi konuşan Nadal, "Sezonun başlangıcı her zaman heyecan vericidir. 

"İyi başlamak benim için her zaman önemlidir"

Herkes için yeni bir şey. Turda kaç sezonum olduğunu bilmesem de başlangıçlar her zaman farklıdır. İyi başlamak istiyorum ve yüksek motivasyona sahibim. İyi başlamak benim için her zaman önemlidir.

"Son birkaç ay benim için kolay olmadı"

Son birkaç ay benim için kolay olmadı. Turnuva başlamadan önce burada doğru antrenman yapmaya çalışıyorum. Benim amacım iyi bir mücadele etmek. Bunu gerçekleştirmek için hazırım ama bakalım" dedi. 

Nadal'ın karşılaşacağı rakipler

Nadal, United Cup açılış maçında İngiliz bir numaralı Cameron Norrie ile, ardından ise Avustralyalı Alex de Minaur ile karşılaşacak.

United Cup hakkında

Toplam 18 ülke, bir eleme aşamasının ardından bir tur-robin aşamasına sahip olacak olan ilk karma takım etkinliğinde yarışacak. Etkinlik, 15 milyon dolar değerinde para ödülü ile 10 gün sürecek. 

United Cup 29 Aralık 2022 tarihinde başlayacak ve 8 Ocak 2023'te sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler