Myles Garrett'a tepkiler büyük

15.11.2019 - 18:10 | Son Güncellenme: 15.11.2019 - 18:10

NFL'in 11. hafta açılış maçı olan Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers derbisinin sonlarına doğru, Myles Garrett'ın Steelers oyun kurucusu Mason Rudolph'a kaskla kafasına vurması, ABD'de geniş yankı uyandırdı. 

Yaptığı bu müdahale sonrasında diskalifiye edilen Cleveland Browns'ın yıldız defansif endi Myles Garrett, maçın ardından sonraki açıklamalarında hatasını kabul etse de Mason Rudolph'tan özür dilemedi. Bir hata yaptığını söyleyen Garrett, "Geriye dönünce, takımının canını sıkacak bir hareket yaptım. Takımımın bana sırtlarını döndüğü için minnettarım ama keşke bunlar yaşanmasaydı. Bu benim hatam." ifadelerini kullandı.

"KORKAKÇA VE SAYGISIZCA..."

Pittsburgh Steelers oyun kurucusu Mason Rudolph, kendisine yapılan saldırı ile ilgili, Garrett'ın korkakça ve saygısızca bir saldırıda bulunduğunu söyledi. Rudolph, basına yaptığı açıklamada, "Sacklendim; biz bazı kelimeleri değiştirelim. Müdahalede bulunmaya devam etti ve sonrasında başka şeyleri doğurdu. Eğer kendi varsayımlarınızı söylemek istiyorsanız, geriye dönüp pozisyonu bir kez daha izleyin." şeklinde konuştu. 

NFL'den bazı önemli isimlerin, Garrett'ın Rudolph'a kaskla vurması hakkındaki yorumları şu şekilde

"Derbi olsun ya da olmasın; bu umrumda değil. Bunu yapmamamız gerekiyordu. Gerçekçi olmalıyız ki, cezalandırılması lazım. Bunun affedilebilir bir yanı yok." (Baker Mayfield - Cleveland Browns oyun kurucusu)

"Kardeşim bunun yaşandığına hala inanamıyorum" (Patrick Mahomes - Kansas City Chiefs oyun kurucusu)

"Bu. Bir. Delilik." (J.J. Watt - Houston Texans defansif endi)

"Geri kalanı için sezonunu bitirdi." (Dez Bryant - New Orleans Saints wide receiverı)

"Futbol hayatım boyuncua, sahada böylesine delice bir şey görmemiştim! Myles Garrett'a 30 yıl men cezası verilmeli! İnsanların buna bir dur demesi lazım. Bu bildiğin büyük bir kavga! Bizim oyunumuzda böyle şeyleri görmekten nefret ediyorum. Bunun profesyonel futbolla alakası yok!" (Reggie Bush - Eski NFL oyuncusu)

Senin için hazırladığımız haberler