Mustafa Tokgöz: "Galatasaray maçı öncesi totem yaptım..."

31.01.2020 - 19:04 | Son Güncellenme: 31.01.2020 - 16:06

Mustafa Tokgöz: "Galatasaray maçı öncesi totem yaptım..."

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Galatasaray ile Süper Lig'in 20.haftasında oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Tokgöz, Mensah konusunda dikkat çeken sözler söyledi.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Mustafa Tokgöz'ün açıklamaları şu şekilde:

Transfer değerlendirmesi!

Transfer yasağımız vardı. Onu kaldırdık. Berna Gözbaşı başkanımızın çok emeği var. 9 tane transfer yaptık. Böyle bir zamanda kaliteli ve bütçeye uyan futbolcu bulmak zor. Çok şükür istediğimiz kalitede oyuncular aldık. İnşallah yeni bir takımla ligde kalmayı hedefliyoruz.

Mustafa Tokgöz: ”Ligin ikinci yarısında başarılı olmak istiyoruz”

Hem psikolojik hem de ödemelerdeki sıkıntılar sebebiyle bazı futbolcuları kaybetmiştik. Yeni bir takımla ligin ikinci yarısında başarılı olmak istiyoruz.

"Kimse kulübün üstünde değildir"

Mensah bu hafta kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Hiç kimse kendisini kulübün üstünde görmemeli. Yönetimimiz buna müsaade etmez. Zor bir dönemden geçsek bile taviz vermeyiz. Kimse kulübün üstünde değildir.

Emre Taşdemir açıklaması!

Emre Taşdemir iyi bir transfer. Karakterli bir oyuncumuz. Ankaragücü maçında da kalitesini gösterdi. Sol bek bizim için bir yaraydı. O açığı kapattığını düşünüyoruz.

“Yüksek verimle çalışmak zorundayız”

Tesislerde çok olumlu yönde hava değişimi var. Birkaç hafta ihtiyacımız var. Fakat; öyle bir lüksümüz kalmadı. En kısa sürede yüksek bir verimle çalışacağız. Oyuncuların birbirini tanıması ve uyum süreci için zamana ihtiyaç var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Mustafa Tokgöz: ”Galatasaray’ı yenmek istiyoruz”

İnşallah güzel ve keyifli bir maç olur. Maçlardan önce totem yapıyorum. Bu totemi paylaşmayayım. Galatasaray’ı yenmek istiyoruz. Umutlu kalmak çok önemli. Transferi artık kapattık. Bütçemizi de tamamladık. Bundan sonra var olan oyuncularımızla en verimli şekilde mücadele edeceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler