Mustafa Soley'den Tuzlaspor Ve Darp İddialarına Cevap

24.11.2023 - 21:50 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 21:50

Son dakika spor haberi: Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı'nın 4 futbolcuyu tehdit ederek senet imzalattığı iddalarına dönemin sportif direktörü Mustafa Soley'den yalanlama geldi. Detaylar haberimizde...

Mustafa Soley'den Tuzlaspor Ve Darp İddialarına Cevap

AJANSSPOR HABER

Tuzlaspor ve Diyarbekirspor Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı'nın 2019 yılında Salih Sefercik, Raşit Sevindir, Serdar Ümit Deniz ve Mustafa Soley'i tehdit ederek zorla senet imzalatıldığı o dönem Radyospor'da Salih Sefercik ve Raşit Sevindir'in beyanı olarak kayda geçse de Mustafa Soley'den açıklama geldi. 

Radyospor'a konuşan Mustafa Soley, "Yanlış bir bilgi vardı. Onu düzeltmek için bağlanmak istedim. Bizim işimiz futbol, ben sportif direktör olarak 2019 yılında Diyarbekirspor'a geldim. Ben menajer değilim, sportif direktörüm. 2019 yılında Fevzi İlhanlı başkan ile İstanhul'da 20 dakika görüştüm, sonrasında Diyarbakır'a geçtim. Bir defasında da Halide Edip Adıvar maçında soyunma odasında gördüm. İddia edilen olaylar yaşandığında ben yoktum, şahit değildim. 3 futbolcu değil, 7 futbolcu Diyarbakır'dan İstanbul'a gitti. Ben İstanbul'da değildim, ben darp edilmedim. Bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Fevzi Başkan sert mizaçlı bir başkan, o sezon hedeflerimiz vardı ancak olmadı. Oyuncular ayrılmak istedi. Salih Sefercik beni aradı: onunla konuştum ve Diyarbakır'dan ayrıldım. Bana tehdit edildiğini söyledi ancak biz oyuncuları o gece otelde ağırladık ve uçak biletlerini de aldık. Zorla imzalatılmış bir senet olsaydı, zaten ortaya çıkardı. Ortada bir bilgi kirliliği var. Oyunculara ödeme yapıldı. Oyuncular kulübü şikayet etti, hukuki bir süreç başladı. Dava Diyarbekirspor lehine sonuçlandı. Zaten şikayetçi olan oyuncular şikayettinden vazgeçti. Gündeme gelen iddialar gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler